Back to Question Center
0

Expert van Semalt: een fantastische campagne voor contentmarketing uitvoeren

1 answers:

Een paar weken geleden, een geposte inhoud van de 60 Second Marketer blog, die de nadruk legde op de waarheid rond contentmarketing. De post richtte zich op het punt dat alleen inhoudsmarketing je niet zal helpen al je problemen op te lossen.

Net zo perfect als contentmarketing is om webbezoekers om te zetten in klanten, is het slechts één hulpmiddel in de strategieën van de marketeer. Betaald zoeken, direct reageren, mobiele marketing en display-advertenties zijn enkele van de andere tools die worden gebruikt in marketing.

Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt , deelt zijn ervaring op dit gebied.

Het grote pluspunt van de post die ik een paar weken geleden heb gemaakt, is dat het een wenselijke discussie teweegbracht onder de 60 Second Marketer Society - solgar vitamin b-complex 100 liquid. Desalniettemin miste ik een groot probleem dat wordt geconfronteerd met marketeers voor inhoud. En die uitdaging valt binnen het bereik van waarop uw aandacht is gericht.

Het merendeel van de contentmarketeers staat voor de uitdaging om zich op één probleem te concentreren. Er zijn een groot aantal parameters die de aandacht van contentmarketeers kunnen trekken.

In situaties waarin u druk bezig bent om een ​​e-book, sociale mediacampagne, blogpost en een infographiccampagne de deur uit te krijgen, is het eenvoudig om de meest kritische parameters van uw taak te bepalen. Als zodanig is het eenvoudig om uw campagne te verbeteren door u te concentreren op verkeerde kwesties.

Voordat we zaken bespreken waarop je je moet concentreren, wil ik een samenvatting van iets belangrijks maken.

CEO's houden zich niet bezig met campagnes voor inhoudsmarketing. CEO geeft een brief vrij voordat het jaarverslag wordt opgesteld, waar het een dieper inzicht geeft in belangrijke kwesties die van invloed zijn op het bedrijf en de maatregelen die zullen worden genomen om de problemen aan te pakken. In deze brief richt de CEO zich op een enkel onderwerp dat hieronder wordt weergegeven.

De meeste contentmarketeers richten zich meer op tactieken zoals blogposts en e-books in plaats van aandacht te besteden aan klantenverwerving en omzetgroei.

De volgende problemen zullen u helpen slagen bij het uitvoeren van uw campagnes voor contentmarketing:

Analyseer het landschap - vraag uw collega's wat zij beschouwen als de belangrijkste aandachtsgebieden. Verwacht dat de meesten van hen in tactische bewoordingen spreken in plaats van objectief.

Re-Energize Your Efforts - zorg ervoor dat uw personeel begrijpt dat ongeacht het belang van tactiek, het niet veel uitmaakt als men niet focust op de uitkomst. In dit perspectief is het gewenste resultaat het verwerven van nieuwe klanten met als doel het optimaliseren van de winst.

Monitor uw voortgang - volg het aantal keren binnen deze week wanneer u afwijkt van de kerndoelstelling om nieuwe klanten te werven. Richt u meer op de doelstellingen van groeiende inkomsten. Richt je niet meer op de tactieken. Dat betekent niet dat tactiek niet de sleutel is of dat je je ogen van hen af ​​moet houden. Het betekent simpelweg dat je meer bezig moet zijn met de eindresultaten.

Verdunt dit alles met u? Ik hoop dat het dat doet. Houd me deze week op de hoogte van je resultaten. Ik zal me zorgen maken over je perspectief en gedachten over dit onderwerp terwijl we door het vierde en laatste kwartaal van het jaar varen.

November 28, 2017