Back to Question Center
0

Expert van Semalt: 7 Internetzwendel en hoe te voorkomen dat ze ten prooi vallen aan hen

1 answers:

Zwendelaren volgen mogelijk elke tweet en elk bericht, op zoek naar een mogelijkheid om u voor de gek te houden. Hier zijn de middelen aangeboden door Igor Gamanenko, de Semalt klantensuccesmanager, waarmee je zeven snel ontwikkelende nadelen gemakkelijk kunt overbrengen

Gratis proefaanbieding! (Gewoon betalen voor de eeuwigheid)

Hoe het functioneert: u ziet een webaanbieding voor een gratis proefperiode van een maand met een verbazingwekkend product - vaak zijn dit een tandenbleekmiddel of een plan voor gezondheidsverbetering. Het enige dat u betaalt, is $ 5,95 voor vervoer en verzorging.

Wat is er echt aan de hand: zijn er in de kleine lettertjes, vaak in een schaduw die uit het zicht spoelt, vast te leggen dat u $ 79 tot $ 99 per maand aan kosten moet betalen?

The Not Really Sweet Tweet (Het is een echte long shot)

Hoe het functioneert: je krijgt een "tweet" van een Twitter-supporter, enthousiast over een uitdaging voor een gratis iPad of een andere kostbare prijs:

Wat is er echt aan de hand: de verbinding downloadt een "bot" (programmeerrobot) en voegt uw pc toe aan een botnet van "zombies" die bedriegers gebruiken om spam-e-mail te verzenden.

De veelomvattende visie: Con-artiesten maken gebruik van URL-verkortende administraties die Twitter-clients toestaan ​​om verbindingen te delen

Het probleem gebied schijnvertoning (het is in de buurt, echte sluiten)

Hoe het werkt: u zit in een luchtterminal of een koffiehuis en u logt in op de nabijgelegen Wi-Fi-zone. Het zou gratis kunnen zijn, of het zou kunnen lijken op een compensatievoordeel zoals Boingo Remote.

Wat gebeurt er echt: de site ziet er gewoon echt uit. Het blijft echt draaien door een aangrenzende crimineel van een draagbaar werkstation..

Uw pc is geïnfecteerd! (Wat meer is, we kunnen hulp bieden)

Hoe het werkt: een venster vliegt over een echt klinkend antivirusprogramma zoals "Antivirus XP 2010" of "Beveiligingsapparaat", waarbij u wordt gewaarschuwd dat uw machine is vervuild met een gevaarlijke bug.

Wat is er echt aan de hand: wanneer je op de verbinding tikt, introduceert de valse organisatie malware-wraakgierige programmering op je pc.

Dialing for Dollars (Met een ring van misrepresentation)

Hoe het functioneert: u krijgt onmiddellijk een bericht op uw mobiele telefoon van uw bank of van de kaart van de betaalkaart.

Wat is er echt aan de hand: de 'bank' is een oplichter die vertrouwt dat u uw recordgegevens zult vinden.

We Are the World (The universe of philanthropy tricks)

Hoe het functioneert: u krijgt een e-mail met een afbeelding van een ondervoede zwerver - afkomstig uit Haïti of een ander scheppend land. "Het zou ideaal zijn als je geeft wat je vandaag kunt," gaat de smeekbede van de filantropie, gevolgd door een vraag naar geld.

Wat is er echt aan de hand: de filantropie is een truc die bedoeld is om uw geld te verzamelen en accountgegevens te beheren.

De veelomvattende opvatting: het web, e-mail en inhoud informeren hebben nieuw leven ingeblazen voor eeuwenoude filantropie trucs

Liefde beschikbaar om te worden gekocht (The cruelest con)

Hoe het functioneert: je ontmoet iemand op een datingsite, op Facebook, in een bezoekruimte of tijdens het spelen van een virtueel amusement.

Wat is er echt aan de hand: je nieuwe liefde is een trick-craftsman. Er zal geen huilende omhelzing zijn aan de vliegtuigterminal, niet vreugdevol veel.

De alomvattende visie: online informele communicatie op de lange termijn heeft nieuwe wegen geopend voor moordlustige oplichters die praktische ervaring hebben in het aantrekken van verlaten mensen in valse verwanten en relaties, alleen om hun geld op te nemen Source .

November 28, 2017