Back to Question Center
0

Expert van de semalt: 4 soorten online criminaliteit waarmee je vandaag geconfronteerd kunt worden

1 answers:

Het internet blijft vele computers, hackers en andere cybercriminelen met elkaar verbindenblijf nieuwe technieken bedenken om hun behoeften uit te voeren. De tools die hackers gebruiken, worden steeds beter naarmate de technologie vordert. Wanneer wewebsites maken, weinigen houden we rekening met het feit dat een hacker veel waardevolle informatie van een computersysteem kan wegnemen. Als gevolg,de beveiliging van uw e-commerce website en die van uw klanten is sterk afhankelijk van de beheerder - sweat kinder.

Om uit deze gevallen te blijven, is het altijd belangrijk om een ​​aantal specifiek te vermeldenmaatregelen voor uw online- en computertoepassingen. Dat is waarom Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt ,heeft de meest populaire types van computergerelateerde fraudes gespecificeerd:

1. Phishing

Deze misdaad houdt het gebruik van nep of gekloonde webpagina's in. Een hacker of de cybercrimineelachter het motief kunnen pagina's worden gemaakt die identiek zijn aan die van een bepaald webformulier of tekenformulier. Na dit kanaal, de oplichterzoekt vervolgens naar manieren om de slachtoffers op die links te laten klikken. Deze techniek is vooral nuttig bij het stelen van persoonlijke informatie zoalswachtwoorden en creditcardinformatie.

2. Hacken

Hacken is een van de oudste gevallen van internetfraude. Hacken houdt het illegale intoegang tot een computersysteem en het uitvoeren van een aantal van de typische illegale activiteiten op het systeem. De meeste van alle gevallen van hacking omvatten slechte bedoelingenachter de persoon die de hacks speelt. Hacking vergemakkelijkt de meeste massale misdaden en oplichting. Hackers kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen tot verschillende bankenlogins bij verschillende karakters. Deze logins kunnen via het dark web beschikbaar zijn voor individuen in ontwikkelingslanden die het geld overmakenzonder een spoor.

3. Diefstal van identiteit

Persoonlijke informatie kan zeer snel door een computersysteem lekken. Bijvoorbeeld,hackers kunnen eenvoudige technieken zoals SQL Injection gebruiken en toegang krijgen tot een database die vol staat met relevante klantinformatie. Als gevolg,de hacker kan bestanden op een kwetsbare webserver wijzigen, uploaden, downloaden of verwijderen. Bovendien kan de hacker ook enkele onwettige handelingen verrichtenzoals het stelen van persoonlijke informatie voor gebruik bij andere internetfraude-activiteiten.

4. Klonen van websites

Sommige cybercriminelen nemen hun vaardigheden veel verder dan spammen. Bijvoorbeeld daarzijn gevallen waarin hackers websites maken die een duplicaat van een andere site zijn. Standaardintenties achter deze truc kunnen enige behoefte aan bevattenkwetsbare personen aanvallen. In andere gevallen zetten ze mensen in de val op sommige van hun gekloonde winkelpagina's, maar stelen ze veel geldvan hen. In andere situaties kan op deze manier ook persoonlijke informatie naar hackers lekken.

Conclusie

Gevallen van internetfraude nemen toe als gevolg van de vooruitgang van computersystemen.Er zijn veel gevallen waarbij de cyberbeveiligingsoperaties van mensen in een gecompromitteerde staat worden gebracht. In al deze gevallen, personen zoals hackersen oplichters spelen een cruciale rol. De kennis van de soorten en vormen van computerfraude kan nuttig zijn voor de manier waarop een systeem werkt. InIn andere gevallen vormt computerfraude een basis waarmee mensen hacks kunnen vinden en automatiseren zoals bij phishing. Deze gids kan een webbeheerder helpenof blogger verhogen de beveiliging van de getroffen maatregelen voor het volledige hacken.

November 28, 2017