Back to Question Center
0

De gids van Semalt: hoe kan uw bedrijf digitaal worden?

1 answers:

Voor de meeste bedrijven zijn de technologische ontwikkelingen in het nieuwe digitale tijdperk een feitonbeperkt potentieel. Veel bedrijven gaan online vanwege het trending potentieel van Search Engine Optimization (SEO). Als gevolg hiervan is hetessentieel voor een bedrijf om het internet te omarmen als een nieuw marketingkanaal, waardoor de bedrijven goed kunnen gedijen.

Overweeg deze aspecten nauwkeurig om uw digitale onderneming online te laten slagenbeschreven door Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt .

1. Slimme machines

Machinale arbeid is het snel vervangen van menselijke inspanningen. In andere gevallen is er een stijginggebruik van slimme apparaten. In Internet of Things (IoT) voorspellen analisten tegen 2020 meer dan 20,8 miljard "slimme machines"maakt gebruik van een internetverbinding. Volgens de nieuwste technologie beschikken typische slimme apparaten over mogelijkheden zoals:

  • Automatisering zoals zelfrijdende auto's
  • Sensing (zoals IoT-sensoren zoals NFC)
  • 3D-printen voor het fysiek creëren van tal van 3D-renderings
  • API's delen die nieuwe online ecosystemen mogelijk maken
  • Gebruikersinteractie zoals spraakherkenning, vingerafdrukken enzoekopdrachten zelf verfijnen

2. Cognitieve computergebruik

De kunstmatige intelligentie (AI) neemt de werking van een slimme machine over.Door de onderlinge verbinding van verschillende technologieën kunnen cognitieve computers redeneren, interageren, leren en de menselijke wereld begrijpen..Op dit moment vullen intelligente machines met kunstmatige intelligentie het werk van mensen aan. Ze helpen in aspecten zoalsvoorspellingen en inzichten in waardevolle veranderingen. In de bedrijfswereld kunnen computers de trends analyseren en een oplossing biedenmet een grote kans op succes.

3. Disruptieve verandering

Technologie is zeer dynamisch, vooral als het gaat om IT. Deze vooruitgang betekentdat je klaar moet staan ​​om de nieuwe manieren te omarmen voor het beste van je zaak. De nieuwe technieken kunnen grote verstoringen omvatten zoalszoals het inhuren van meer werknemers en het vinden van het gebruik van sommige werknemers niet geldig. Onderbreking kan inhouden dat u uw personeel voor een online training neemttechnieken zoals het opbouwen van vaardigheden. Dit soort verstoring wordt door de meeste werknemers niet zachtjes opgevangen. Omdat sommigen zich verzetten, is het jouw plicht omovertuig hen van het belang van de aanpak en het langetermijnvoordeel in het bedrijf.

4. Digitale technologieën

Dit omvat de bovengenoemde factoren, evenals het tijdperk van gegevens en analyses. nieuwebedrijven starten vanwege de vele mogelijkheden die internet en computers bieden. Bijvoorbeeld in de wereld van apparatuur,websites personaliseren hun ervaring door de inhoud te verfijnen voor de lezers. Zoekmachines zoals Google hebben de mogelijkheid omvoorspellen van een zoekitem dat u zoekt. Voor andere gevallen heeft gerichte reclame het internet overgenomen waardoor een beter beeld ontstaatvan de marktanalyse.

Conclusie

Bedrijven kunnen online gaan om een ​​constant aanbod van nieuwe klanten op te halen. Via SEO, gebruikerscreëer een sterke merkaanwezigheid en boek een gezonde plaats in de SERP's voor een bepaalde reeks trefwoorden. Deze situatie is het hartvan online marketing. Elk bedrijf probeert dit effect te bereiken. De bovenstaande factoren kunnen uw onderneming naar integratie vaneen digitaal platform over enkele van de cruciale aspecten die een onderneming bezit Source .

November 27, 2017