Back to Question Center
0

Dangerous Worldwide Spam Scam - De waarschuwing van Semalt

1 answers:

Malware-makers hebben hun aandacht verlegd via webgebaseerde netwerkmedia met als doel individuele gegevens te verzamelen. Het wekt de indruk dat deze makers van malware ervoor hebben gekozen een stap terug te doen. In plaats van de conventionele techniek om voortdurend met de sessie te knoeien, neemt de malware nu een eenvoudigere strategie aan.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, waarschuwt voor gevaarlijke aanvallen van hackers wereldwijd - peterburi tee 62a arvutiabi.

Hoewel een flink deel van ons de neiging heeft om digitale hoodlums te beschouwen als geniale programmeurs die geavanceerde aanvallen uitvoeren vanachter de schaduwen van een hoodie, is het feit dat de zaak de overhand heeft, elementaire trick-craftmannen. Ze hebben geen moeite met het verzinnen van moderne benaderingen om complexe beveiligingskaders te doorstaan. Waarom zou u proberen al dat ongemak weg te werken wanneer u een gebruiker in principe kunt overhalen om gegevens over te dragen of op een verbinding te klikken?

Malware-makers begeleiden IP-boycots die bedoeld zijn om gevechten in een aanbieding te laten spammen om een ​​strategische afstand te bewaren tot de hitkansen van de inbox en het verhogen van de inbox.

Met de nieuwe handgrepen kunnen makers van malware beslissen of ze smetteloze en vriendelijke machines hebben besmet.Deze servers worden gebruikt als een manier om de besmette host / zombie te controleren of deze ziekte live is en niet op een van de gegeven boycots.De gecontroleerde boycots zijn van over de hele wereld en nogal ingrijpend, wat aantoont dat de maker ernaar streefde de wereldwijde reikwijdte te krijgen in tegenstelling tot die van een bepaald district.De malware die deze controles uitvoert, markeerde Sarvdap, eindigt in het geval dat de besmette machine door een boycot wordt gevonden.

Het zal zichzelf sluiten als het probleemoplossend programmeren wordt gevonden op besmette machines, in die hoedanigheidapplicaties die regelmatig de nabijheid van een malware-analist laten zien. In het geval dat die controles verlopen, probeert Sarvdap op dat moment te associëren met de landingspagina van Microsoft om de beschikbaarheid te testen en maakt daarna verbinding met de oproep- en beheerserver.

Het is een vergelijkende strategie voor het gebruik van malware-identificatietest-administraties zoals infecties die worden aangevuld door VXers die proberen te testen of hun Trojaanse paarden zullen glijden onder vijandige infectieradars.

Deze valstrik zal zich waarschijnlijk verspreiden. Malware-auteurs verkrijgen altijd van rivalen. Makers van enorme voor-en-spam-gecentreerde botnets kunnen in wezen profiteren van het toevoegen van boycotcontroles om spam-hitpercentages uit te breiden.

Nemend dat, hoewel spam een ​​basistype van cybercriminaliteit is, spam een ​​ergernis blijft vormen - waarbij elke schijn van malware, ransomware en phishing-berichten wordt overgebracht - aan verenigingen van elke omvang, beweerde Edmunds dat er "nuttige stappen" zijn die kunnen worden genomen om deze gevechten volledig te belemmeren.

Een daarvan is het gebruik van DMARC Area-gebaseerde Message Validation, Announcing and Conformance - en e-mailverificatieconventie waarmee klanten kunnen achterhalen wat een authentieke e-mail is en wat spam is afgewerkt met detailleringscapaciteit voor het doorvoeren van wijzigingen en beveiliging .

November 28, 2017