Back to Question Center
0

Bescherm een ​​HTML-site tegen hackers met handige tips van Semalt. Het is zo gemakkelijk als ABC!

1 answers:

1. Houd alle software bijgewerkt

Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt ,is er vast van overtuigd dat het up-to-date houden van uw software een van de cruciale factoren is om een ​​website te beveiligen tegen aanvallen van hackers.Sommige bedrijven brengen reguliere patches en updates uit om bugs en fouten in hun vorige plug-ins te verhelpen. Door ervoor te zorgen dat ze elk corrigerenbugs en gaten in de code, deze bedrijven verminderen het risico van aanvallen op hun software - westdale bookworms. Daarom, zolang de site dat zeker weethet heeft de meest recente plug-ins die het ondersteunen, het is verzekerd van dezelfde beveiligingsattributen. Hetzelfde geldt voor de eigenaars van de sitegebruik plug-ins van derden. Men moet ervoor zorgen dat ze hun updates volgen en ervoor zorgen dat ze op elk moment worden bijgewerkt. Een sitede eigenaar moet alle plug-ins wissen die niet langer worden gebruikt of nodig zijn omdat ze dienen als gateways, die hackers kunnen vinden engebruiken om aan te vallen.

2. Bouw beveiligingslagen rondom de site

De eerste verdedigingslinie op een website is de webapplicatie-firewall.Het doel is om inkomend verkeer te inspecteren en eventuele verdachte verzoeken te markeren. Uiteindelijk blijft de site buiten het bereik van cyberaanvallenen spam. In het verleden waren webapplicatie-firewalls in de vorm van hardwareapparaten. Echter, de Security-as-a-service-bedrijven(SECaaS) hebben cloudtechnologie gebruikt als een goedkopere manier om websitebeveiliging te bieden, die eerder alleen op bedrijfsniveau-instellingen werd gevonden.Via cloudtechnologie kan elk bedrijf een 'Web Application Firewall' verhuren zonder extra kosten, zoals het bezitten van een dedicatedhosting server. Deze plug-and-play-services hebben geautomatiseerde functies die namens de eigenaar de noodzakelijke processen uitvoeren. Dezecloud-gebaseerde webapplicatie-firewalls vullen de leegte op waar een andere hostingprovider faalt..

3. Schakel over naar HTTPS

Hyper Text Protocol Secure is een beveiligd communicatieprotocol dat wordt gebruikt om uit te wisselenprivé of gevoelige informatie. Het gebruik van een HTTPS-service om communicatie tussen een website en een browser mogelijk te maken, betekent een extra toevoegencoderingslaag naar de Transport Layer Security (TLS) of de Secure Sockets Layer (SSL). Het is een extra voordeel voor de eigenaar als hetbeschermt hen tegen hackpogingen, en tegen de website, omdat het gebruikers laat zien dat het bedrijf wijdt aan het beschermen van hun informatie.

Alle online transacties worden uitgevoerd op een HTTPS-platform. De rest van de website isHTTP standaard. Dit kan echter veranderen omdat Google onlangs heeft toegevoegd dat ze HTTPS gaan gebruiken als een zoekrangschikkingsfactorbetekenen dat de meeste websites de verschuiving zullen maken in de hoop hun positie op de SERP te verbeteren.

4. Gebruik sterke wachtwoorden en verander ze regelmatig

Er is een alarmerende toename van het aantal brute force-aanvallen dat door hackers wordt gebruiktom gebruikerswachtwoorden te raden en raden. Een manier om uzelf tegen dergelijke te beschermen is door het gebruik van sterke en unieke wachtwoorden. Het is noodzakelijkom deze kenmerken toegepast te hebben op admin, website servers en database wachtwoorden. Men zou een wachtwoord moeten maken dat gebruikmaakt vanverschillende karakters, en minstens 12 karakters lang. Ten slotte moeten gebruikers wachtwoorden voor verschillende sites wijzigen om er zeker van te zijn dat er een dubbele isveilig. Gecodeerde wachtwoorden werken nog beter omdat het het voor hackers moeilijk maakt om de wachtwoorden te krijgen nadat ze succesvolle inbreuken hebben uitgevoerd.

5. Maak Admin Directories Tough to Spot

Hackers vallen de bronmappen aan om gegevens over de site op te halen. Door het gebruiken vanscripts die door deze gegevens crawlen, hun aandacht verschuift naar het proberen en binnengaan van de daarin aanwezige mappen om de beveiliging in gevaar te brengen. Een websiteDe eigenaar moet ervoor zorgen dat de namen die in de mappen worden gebruikt alleen bekend zijn bij de webmasters.

November 28, 2017