Back to Question Center
0

Bent u de enige die uw computer bestuurt? - Semalt Expert

1 answers:

Het is absoluut correct dat sommige malware, waaronder ransomware, een directe invloed heeft op uw apparaat. Maar DDoS-botnet-malware heeft verschillende niveaus van functioneren, sommige kunnen de controle over je apparaat krijgen terwijl de anderen stil blijven werken als achtergrondbestanden en wachten op de instructies van de botherder of botmaster. De zichzelf voortplantende botnets rekruteren altijd extra bots via verschillende kanalen. De pathways voor infecties omvatten website-kwetsbaarheden, wachtwoordscheuren om toegang te krijgen tot de persoonlijke ID van een gebruiker en Trojaanse paarden malware - bridgestone pg6551b. Ze staan ​​echter allemaal toe dat hackers uw computer of mobiele apparaat bedienen en bedienen. Het is natuurlijk bijna onmogelijk om te wijzen op het juiste aantal bots, de schattingen laten zien dat er meer dan twee miljard van zijn.

Waarom zijn botnets gemaakt?

Frank Abagnale, de Semalt Customer Success Manager, legt uit dat botnets zijn gemaakt voor activisme, door de overheid gesponsorde ontwrichting, winstaanvallen en andere redenen. Het inhuren van de botnet-service op het internet is goedkoop, vooral als u geprobeerd hebt om contact op te nemen met een echte spammer.

Hoe worden botnets gecontroleerd?

Een van de kernkenmerken van botnets is hun vermogen om de bijgewerkte informatie van de botherders te ontvangen..Ze communiceren regelmatig met de botmasters, waarmee aanvallers het IP-adres kunnen wijzigen en een aantal acties naar eigen keuze kunnen aanpassen. De botnetontwerpen variëren en hun structuren zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals het client-botnetmodel en het peer-to-peer-botnetmodel.

Het botnatermodel van de klant:

Het is wanneer een machine is verbonden met de gecentraliseerde server en de spammer probeert uw persoonlijke gegevens te hacken. De gecentraliseerde luchtwegen dienen enkele specifieke commando's voor de botnets en modificeren het bronnenmateriaal om de instructies van de geïnfecteerde machines bij te werken.

Het peer-to-peer-botnetmodel:

Dit model is verantwoordelijk voor het bijhouden van lijsten met vertrouwde en niet-vertrouwde computers waarmee de hackers communiceren en de malware bijwerken. Ze beperken soms het aantal aangetaste machines op basis van hun vereisten en maken het moeilijk voor de gebruikers om hun eigen gebruikersnamen en wachtwoorden bij te houden. Als u de centrale opdrachtservers mist, kunt u het slachtoffer worden van dit beveiligingslek. Om uw bescherming te maximaliseren, moet u de botnets decentraliseren en voorkomen dat ze uw privégegevens coderen.

Elimineer de infectie op alle apparaten:

Een geweldige manier om van het botnet af te komen, is door de infectie op al je apparaten te elimineren. Voor individuele apparaten omvatten de strategieën om controle over de machine te krijgen anti-malware- of antivirusprogramma's, installeert u de software uit betrouwbare bronnen en reinigt u uw cache. Als u klaar bent, kunt u eenvoudig de botnets verwijderen en uw veiligheid op internet garanderen. Voor de IoT-apparaten moet u de fabrieksreset uitvoeren of het apparaat formatteren volgens uw vereisten. Als deze opties niet haalbaar zijn, kunt u contact opnemen met uw internetprovider en hem vragen uw systeem enkele uren of dagen te sluiten.

November 29, 2017