Back to Question Center
0

Beïnvloedt de locatie van Server uw bedrijf? Expertise van Semalt

1 answers:

Online marketing is een complex proces waarmee u miljoenen potentiële klanten kunt bereikenklanten binnen een kort tijdsbestek. Bedrijven en ondernemers kiezen voor de online markt vanwege het oneindige potentieel om nieuwe te bereikenklanten wereldwijd. Veel bedrijven zijn geslaagd met hun digitale marketingcampagnes, dankzij hun uitstekende geo-targetingvaardigheden.

Dit succes zorgt ervoor dat veel mensen betrokken zijn bij gerichte SEO - giostra gonfiabile. Dientengevolge, siteeigenaren willen dat hun website wordt gehost in bepaalde landen, op een aantal specifieke content management systemen. In veel gevallen kunnen mensen dat doenzich afvragen hoe het is om te slagen in geografische targeting zonder het gebruik van een fysieke serverlocatie.

Max Bell, de expert van Semalt Digital Services deelt de geheimen van geografische targeting voor bedrijven.

In eerste instantie zijn er belangrijke overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden. Bijvoorbeeld:

  • Hoe om te gaan met meertalige sites met één serverlocatie
  • Hoe webcrawlers een tweede taal kunnen differentiëren van dubbele inhoud
  • Hoe serverlocatie van invloed kan zijn op SEO
  • Wat is de invloed van de locatie van de server op mijn klantenbestand

De serverlocatie lijkt echter geen enkele invloed te hebben op de e-commercesucces meer. Google Webmasters-tools hebben CDN's, die een aantal specifieke geo-targetingfilters kunnen maken en ervoor zorgen dat de inhoud er een aantal bereiktconsumenten op de markt richten, wat alleen mogelijk zou zijn door het gebruik van ideale serverlocaties.

Hoe websites één land in één taal kunnen targeten

Moderne zoekmachines zoals Google en Bing beschikken over webmasterhulpprogramma'sbieden de service van het richten van een bepaald soort verkeer..In de Webmasterhulpprogramma's van Google is deze instelling beschikbaar bij Zoekverkeer>Internationale targeting> tabblad Land. Het land dat u wilt optimaliseren voor targeting, moet in het vervolgkeuzemenu worden weergegeven. In sommige gevallen,webontwikkelaars kunnen een hostingplan kiezen dat een topdomein met een landcode heeft. Deze CCDL kan een website-URL bevatten zoalswww.mysite.de voor een Duitse site. Zoekmachines zoals Google koppelen dit domein automatisch aan dat specifieke land. In dit geval,zo'n website kan niet associëren met een andere site.

Sommige websites gebruiken echter generieke topleveldomeinen zoals (.com, .org, enz.).In deze gevallen heeft de gebruiker de mogelijkheid om een ​​gebruikersdomein of submappen van een ander land te maken. Zo niet, de zoekmachinekoppelt het automatisch aan andere parameters, zoals:

  • Backlinks komen naar de site
  • IP-adres van de server
  • Locatiegegevens van fragmenten en
  • Relevante informatie van hulpmiddelen zoals Google Mijn Bedrijf

Het is mogelijk om een ​​website in Spanje op te zetten en al zijn personalisatie te oriënterennaar het Duits met Google of Bing Webmasterhulpprogramma's. Bij het hosten van dergelijke sites is het belangrijk om rekening te houden met het aspect van het laden van de pagina.Een website wordt het snelst geladen wanneer de gebruiker zich in het land bevindt waar de siteserver zich bevindt.

Bovendien kan een website zich op de hele wereld richten. In dit geval raadt Google aangebruik van het niet-vermelde menu in de vervolgkeuzelijst van het land. Als u dit niet doet, mist u mogelijk enkele voordelen, vooral vanwege deautomatische lokale SEO, die Google op een website zet. Het gebruik van een Content Delivery Network (CDN) is ook erg belangrijk. Een effectieve CDNstrategie geeft een aantal actieve serverknooppunten en zorgt ervoor dat een site heel snel reageert.

November 27, 2017