Back to Question Center
0

Al deze spam - Een kleine discussie met Semalt

1 answers:

Het internet is overspoeld met spam-berichten die de inbox van veel e-mailaccounts ontsieren. De meeste spam-e-mails zijn vervelend en daarom moeten ze worden verwijderd of geblokkeerd om te voorkomen dat ze consistent opduiken en tijd en energie van de eigenaar van het account verbruiken.

In dit artikel deelt Michael Brown, de Semalt Customer Success Manager, zijn speculaties over spam-e-mails die de meeste e-mailgebruikers over de hele wereld betreffen.

Wat is spam-e-mail?

Een ongevraagde e-mail die in de e-mailinbox verschijnt, verwijst over het algemeen naar een spam-e-mail. Een nauwkeuriger definitie van een spam-e-mail omvat kopieën van hetzelfde bericht verzonden via e-mail om te proberen de geadresseerde personen te dwingen niet op te geven om het bericht toch te ontvangen. De spam-e-mail bestaat voornamelijk uit dubieuze commerciële advertenties.

Sommige ongevraagde berichten worden niet doorgegeven als spam-e-mails omdat ze de inbox niet bedriegen. Een voorbeeld van deze ongevraagde e-mail bevat een lang verloren contactpersoon die op een dag opduikt om hallo te zeggen via e-mail en een spam-e-mail kan worden die geen oplichterij veroorzaakt.

Waarom heet het Spam?

De term spam wordt meestal verondersteld afkomstig te zijn van de eindeloze ontvangst van het woord spam uit de songtekst" Spam spam spam spam, spam spam spam spam, mooie spam, prachtige spam, "door Monty Python wiens woorden waardeloos waren Toch associëren sommige mensen de term spam-e-mail met de universiteit van Zuid-Californië die de e-mail-zwendel verband hield met een vlees-spam Niemand hield van vlees-spam Niemand at vlees-spam en wordt altijd opzij geduwd de tabel is ondanks het feit dat ze lekker is soms net als de 1 procent spam-e-mails die de inbox binnenkomen.

De spamberichten kunnen de inbox bedriegen vanwege een abonnement op een website of de e-maillijst van een bedrijf om geselecteerde updates te vergemakkelijken. Via het abonnement ontvangt de gebruiker graymail, een typische spam-e-mail die wordt geleverd door de opzettelijke uitnodiging van de gebruiker.

Is spam een ​​probleem?

Statistieken over ongewenste e-mails die een scam worden, wijzen erop dat spam-e-mails veel problemen voor de gebruiker veroorzaken. Afgezien van het verspillen van de tijd van de gebruiker omdat ze altijd de aandacht vragen wanneer ze de inbox binnenkomen, eten de ongewenste e-mails veel bandbreedte. Ondanks de kosten die de zender het dichtst benadert, kunnen de spam-e-mails de gebruiker duur maken.

Hoe Spam te stoppen

Er zijn veel online interventies toegepast om te voorkomen dat spamberichten de e-mailinbox bereiken. Veel mensen en organisaties beschouwen het als een serieus initiatief om de gezondheid van hun berichten te herstellen. Het gebrek aan regelgevende wetten op het internet presenteert de maatregelen echter als wanhopige interventies om het probleem totaliteit te elimineren. Het instellen van beleid door online bedrijven, zoals het weigeren van het spammen van abonnees, is een stap in de richting van het verminderen van oplichterij.

Een aanbevolen methode om spamberichten te voorkomen is door u af te melden bij update-informatie van websites die niet veel bijdragen aan de gebruiker. De gebruiker kan er ook voor kiezen om te verwijderen en ongewenste berichten te blokkeren die als spam zijn gefilterd Source .

November 28, 2017