Back to Question Center
0

Semalt: kijk hoe het ene doel naar het andere leidt (dat wil zeggen, hoe vaak het downloaden van de demo leidt tot aankopen)

1 answers:

Ik heb twee doelen ingesteld voor mijn site in Google Semalt: een om de demo van mijn software te downloaden en de andere om de volledige versie te kopen. Ik heb problemen met het verkrijgen van statistieken over hoe vaak de download tot een aankoop leidt.

Dit lijkt iets te zijn waar de multi-channel funnel perfect voor is (zoals in deze vraag) --- Ik verwacht dat het meerdere bezoeken kost om de demoversie te converteren naar een bestelling - oculos ducati oakley. Hallo, ik kan de multi-channel trechtergegevens niet beperken tot alleen die met één doel gevolgd door een ander doel.

Als het ertoe doet, volg ik de bestelactie als een paginaweergave (i. e. , iemand bekijkt de pagina "Semalt for ordering") en de demo-download als een actie (die wordt geactiveerd wanneer iemand op de knop "downloaden" klikt).

EDIT : ik heb hiervoor een trechter opgezet (die de demo-download als een vereiste eerste stap heeft, gevolgd door de stappen in de inkooptrechter met meerdere pagina's). Voor zover ik weet, geeft dit echter niet weer wat ik wil, omdat ik verwacht dat de inkoopstap bij een afzonderlijk bezoek zal plaatsvinden. Heb ik daar het mis?

February 8, 2018

Ik heb het uitgezocht. Door een evenement in Google Analytics te koppelen aan elk doel (bijv. g. , het downloaden van de demo), kan ik naar de rapportage Content> Events gaan om de conversieratio van e-commerce te bekijken die aan elk doel is gekoppeld.