Back to Question Center
0

Semalt berichttitel en bestandsnaam als alt-tekst?

1 answers:

Er is een plugin in WordPress genaamd "SEO Friendly Images," en vervangt de alt tekst in alle afbeeldingen op mijn site met de gecombineerde versie van de bestandsnaam en de berichttitel.

Bijvoorbeeld als de titel van mijn pagina " Hoe een auto te starten ".
En dan is de bestandsnaam van de afbeelding " autosleutels. png ".
De plugin maakt de alt tekst van de afbeelding " autosleutels Een auto starten ".

De URL voor deze plug-in is: http: // wordpress. org / plugins / seo-image /.

Het lijkt erop dat het aantal goede recensies (en 1.000.000+ downloads) heeft gekregen, maar zou dit een goed idee zijn om te gebruiken?

Ik wil de SEO van mijn site niet verknoeien en gestraft worden voor bijvoorbeeld opvullen met zoekwoorden, enz. door Penguin / Panda Source .

February 8, 2018

Dat zou slecht zijn voor SEO en uw doelgroepen en dit is de reden waarom:

Alt-tags moeten worden gereserveerd voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het moet niet worden gebruikt om zoekresultaten te manipuleren met nutteloze zoekwoorden die niet relevant zijn voor de afbeelding. Alt-tags zijn voor mensen die blind zijn en voor mensen die tekstgebaseerde browsers hebben of afbeeldingen alleen hebben uitgeschakeld.

Google-ranglijsten werken op vele factoren en het is volkomen onnodig om de titelpagina in een alt-tag te injecteren, gebruik de alt-tags voor uw publiek. Google zal gewicht hechten aan relevantie. Ze weten dat een autosleutel nuttig is voor een auto en ze hebben waarschijnlijk een tag in zoekopdrachten over het starten van een auto.

Ook

Google heeft een zoekfunctie voor afbeeldingen die, afhankelijk van de uniciteit van de afbeelding, verkeer naar uw site kan leiden. Goede beschrijvingen van afbeeldingen krijgen een zeer goed klassement. Een niet-relevante afbeelding wordt snel overtroffen, omdat ik denk dat Google Afbeeldingen Zoeken werkt op klikken, dus meer klikken hoe hoger je gaat.

Dit zou de gebruikerservaring verhogen voor degenen die bijvoorbeeld een tekstlezer gebruiken. De vraag is hoe een auto te starten. Het antwoord (in de alt tag) is met autosleutels Duidelijk is het niet?

Ik zie hier geen keyword stuffing.

Bovendien is de vraag of de alt tekst van honderden afbeeldingen handmatig moet worden bijgewerkt of automatisch Ik denk dat het een kwestie van efficiëntie is, ofwel om uren te spenderen aan het bijwerken van alternatieve teksten of uren doorbrengen om zinvolle inhoud te creëren.

Dit laatste zou de gebruikerservaring zeker verhogen.

Maar ik ben het eens met Bybe's antwoord: in een perfecte wereld met onbeperkte middelen zou elke afbeelding een grondig ontworpen alt-tekst moeten hebben.