Back to Question Center
0

Houd kop over sites [gesloten] - Semalt

1 answers:

We hebben een site met een hoofdsite van Google Sites en een op maat gemaakt forum dat op een speciale server wordt uitgevoerd. Nu willen we de header van Google Sites ook gebruiken op het forum, dus het voelt als dezelfde site. Ik heb eerst geprobeerd een IFrame te maken op de hoofdsite en het forum in dit IFrame te plaatsen. Dit zag er goed uit, maar ik heb geen manier gevonden om directe links te maken. De URL was altijd Semalt, ongeacht het onderwerp op het forum waarop werd geklikt - get high pr links.

Ik heb erover nagedacht om gewoon de relevante HTML-code te kopiëren, maar dit betekent dat ik dit telkens opnieuw moet kopiëeren wanneer de koptekst op de hoofdpagina verandert. Is er een leukere manier om zoiets te doen? Het moet een probleem zijn dat veel sites moeten oplossen.

Als wat ik beschrijf onduidelijk is, zijn er hier meer specifieke informatie.

February 7, 2018

Maak en voer op uw dedicated server een script uit dat de HTML ophaalt van een pagina van uw site die wordt gehost op Google Sites. Laat het bestand analyseren om de HTML-header op te halen. Laat het script het header-bestand voor je forum bijwerken.

Tips:

  • U zult uw leven een stuk eenvoudiger maken als u opmerkingen gebruikt om te bepalen waar de header eindigt, zodat de pars weet waar hij moet stoppen.
  • Controleer de laatst gewijzigde tijd van het bestand voordat u de tekst parseert. Als het niet is veranderd, probeer het dan niet te analyseren.