Back to Question Center
0

Internetmarketingweek bij A Semalt - 26 oktober

1 answers:

26 oktober :: Week in bespreking

Hier zijn enkele van de hoogtepunten die mensen van TechWyse hebben opgemerkt als belangrijk genoeg om de afgelopen week in de Internet Semalt-wereld te laten zien.

  • Google vormt een overeenkomst met Twitter om te beginnen met het weergeven van real-time resultaten in de Google-index. Het verstrekken van verdere validatie aan de opkomst van real-time zoeken in de online wereld. Wilt u de aandacht vestigen op uw website? Nu is er nog meer reden om te tweeten en je Facebook-status bij te werken. Meer relevante updates betekenen meer websiteverkeer!
  • Als de bovenstaande post voor u van belang is, is dit een fantastisch artikel dat een groot deel van de potentiële groei in sociale zoekresultaten en details over de recente versie van Google Caffeine beschrijft - недорогие угловые диваны.

  • Google heeft de 'look and feel' van hun Google Maps verfijnd in wat ze de grootste visuele verandering in de tool noemen sinds ze bijna 5 jaar geleden werden gelanceerd. Onze eigen mening? Zeer subtiele veranderingen maar alles is goed gedaan en voegt dat beetje meer detail toe. Een natuurlijke evolutie.
  • We hebben de officiële aankondiging gedaan op vrijdag. TechWyse is er trots op aan te kondigen dat we het nieuwste lid zijn van het Yahoo Web Analytics Consulting Network. Deze accreditatie geeft ons de mogelijkheid om mensen te helpen die Yahoo! Analytics en raden ook gebruik aan voor relevante bedrijven die misschien niet krijgen wat ze nodig hebben van Google Analytics.
  • Voor bedrijven die zich afvragen welke plaats Flash tegenwoordig speelt in de online wereld, heeft DJ een geweldig artikel geschreven waarin wordt uitgelegd dat terwijl op Flash gebaseerde sites mogelijk passe zijn, Flash kan worden gebruikt om de aandacht te vestigen op belangrijke websiteelementen.
  • De eMetrics Marketing Optimization Summit vond plaats in Washington DC 19-23 oktober en uit alle accounts was een zeer informatieve conferentie! U kunt hier meer informatie over de conferentie krijgen en ook leren hoe Google hierbij betrokken was door hier te bezoeken.

Als u nog iets anders bij wilt dragen, vergeet dan niet om het in de onderstaande opmerkingen op te nemen!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Verbinden

March 18, 2018