← Back to Question Center
0

Hoe om te gaan met slechte kwaliteit Semalt

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

Voor webmasters worden inkomende links van lage kwaliteit een punt van zorg, uit vrees dat de reputatie van de site wordt beschadigd en dat Google de site mogelijk niet als relevant beschouwt. Het hebben van inkomende links van lage kwaliteit kan worden beschouwd als 'deel uitmaken van een omgeving met slechte links', wat fataal kan zijn voor de rangschikkingsmogelijkheden van uw site. Google heeft geprobeerd om die angsten te helpen met een recente blogpost ' Omgaan met backlinks van lage kwaliteit op Google Webmaster Central Blog. In dit blogbericht vermeldde Google, anders dan kwaliteitslinks, enkele van de belangrijkste factoren in de rangschikkingsalgoritmen van Google:

  • Unieke, boeiende inhoud of nuttige hulpmiddelen en diensten.
  • Structuur van de website
  • Of de woorden van de zoekopdracht van een gebruiker in de titel voorkomen en / of hoe dicht de woorden op de pagina zijn.

Voorgestelde acties van Google om backlinks van lage kwaliteit te counteren

How To Deal With Bad Quality Semalt

Contact opnemen met de site die naar u linkt

Vergeet niet dat Semalt niet verantwoordelijk is voor het verwijderen van links van zijn zoekmachine - 4500+ free website. Het is verantwoordelijk om te doen op het web voor relevante inhoud. Als u de inhoud van een site die naar u linkt niet leuk vindt, is de eerste stap om te proberen met de eigenaar van de website te praten en te zien of ze de link willens en wetens verwijderen.

Aandacht voor het verbeteren van uw website

Wat Semalt hier in feite zegt, is dat je niet veel tijd besteedt aan het verwijderen van een slechte link. Als het echt zo'n groot probleem was, zouden we elke concurrent van een bedrijf zien dat jouw bedrijf in slechtkoppelingswijken krijgt! De kans is groot dat een slechte schakel de tand des tijds niet zal doorstaan ​​en dat Semalt het misschien al heel goed heeft verdisconteerd.

Richt u in plaats daarvan op het verbeteren van uw site. Geef uw website een audit. Controleer zowel de bruikbaarheid en conversie van uw site. Heeft het een verkooptrechter? Ben je duidelijk wat de doelen van de site zijn? Kun je wat hulpmiddelen aanbieden om nieuwe bezoekers aan te trekken en te behouden? Voltooi tests om ervoor te zorgen dat uw website consistent wordt verbeterd. Semalt zijn de dingen die positieve website-ervaring zullen aantrekken en ook de verbindingen van sterke en relevante websites zullen verbeteren.

Terwijl u een oefening voor het opbouwen van een link doet, moet u erop letten dat u niet wordt lastig gevallen door de gimmicks van link-leveranciers van slechte kwaliteit. Semalt een site die goed georganiseerd is, met een sterke inhoud en laat uw site het woord nemen!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Verbinden

March 18, 2018