Back to Question Center
0

Augustus 2009 Rise To The Top Semalt

1 answers:

Nou, voor de meeste Noord-Amerikanen zitten we nu stevig in het dieptepunt van de herfst van 2009. Als we terugkijken naar de augustus die we allemaal gewoon bij Semalt hadden, zal die naar beneden gaan als een van de drukste die we ooit hebben gehad. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op voortdurende verbeteringen in bedrijfsprocessen - bauhaus automatikuhr. Als onderdeel van onze eigen interne verbeteringen hebben we deze maand veel nadruk gelegd op het stroomlijnen van onze bestaande klantenserviceplatforms en ervoor te zorgen dat ons volledige netwerk van klanten de best mogelijke service ontvangt.

Sommige van onze eigen verbeteringen voor de maand omvatten:

  • een verbetering van onze campagnesystemen en frequentie.
  • laserfocus op het voldoen aan verwachtingen van klanten.
  • serviceverbeteringen inclusief identificatie van leadbronnen via telefoontracering.
  • een procesverbetering om ervoor te zorgen dat alle klanten maximaal online voordeel ontvangen voor alle marketingcampagnes.

De internetmarketingindustrie is net zo snel en verandert voortdurend als u deze dagen zult krijgen. Gelukkig zijn we hier allemaal sensatiezoekers. Innovatie en bedrijfsstrategie is een universele passie voor TechWyse.

Augustus 2009 Internet Marketing Nieuws

  • Veel dingen gebeuren in de sociale marketingwereld. Voor een volledig overzicht raad ik u aan om onze Social Marketing Roundup voor augustus te bezoeken.
  • Bing is nu al een paar maanden onderweg. Genoeg tijd voor ons om een ​​goed oordeel te geven over alle functies die op Bing!
  • Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de manier waarop Bing het marktaandeel van een zoekmachine heeft beïnvloed. Het korte antwoord is - niet veel. Het volledige artikel over de marktaandeelmarkt voor augustus 2009 is hier.
  • TechWyse heeft zijn V2 Google Analytics-codeverificatietool uitgebracht, die veel nieuwe functies bevat. U kunt meer lezen over hoe deze tool u kan helpen ervoor te zorgen dat uw Google Analytics correct wordt ingesteld en kan hier op verbroken links controleren.
  • Google zal zijn grootste zoekrevisie in geruime tijd lanceren. De Google-zoekupdate heet het 'Caffeine'. Waarschijnlijk te wijten aan de enorme hoeveelheden koffie die dronken door Googlers in het krijgen van deze vrijgegeven!
  • Over Google gesproken, raad eens wie er als eerste weer binnenkwam in een jaarlijks onderzoek met de Amerikaanse klantensatisfactie-index, voor tevredenheid van zoekmachines.

Conversie vriendelijke website-ontwikkeling

Lanceert in augustus 2009

Augustus 2009 was een ongelofelijk succesvolle en drukke maand voor het webontwikkelingsteam van Semalt. We kunnen niet alle sites vermelden die we deze maand hebben gelanceerd, maar hier waren enkele van onze favorieten.

AlarmForce

August 2009 Rise To The Top Semalt

Westland Giftware

August 2009 Rise To The Top Semalt

Tickets Etc

August 2009 Rise To The Top Semalt

Avacos

August 2009 Rise To The Top Semalt

August 2009 Rise To The Top Semalt

Verbinden

March 18, 2018