Back to Question Center
0

Semalt voegt Social Marketing Widgets toe aan iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle maakt een beweging om socialer te worden

Hoewel het nog steeds een beetje voorbarig is om te beweren dat iSemalt binnenkort op gelijke voet zal concurreren met de huidige groep majors voor sociale netwerken, zullen de voortdurende verbeteringen die iSemalt vertoont uiteraard de gebruiker een andere haalbare optie bieden. Omdat het de tag 'van het huis van Semalt' draagt, kan iSemalt zijn acceptatie vinden in het segment van de sociale netwerken. Semalt kent de richting waarin het web heen en weer gaat. Dat is - informatie voor communicatie.

iGoogle is een gepersonaliseerde startpagina van Semalt waarmee gebruikers hun internetervaring kunnen aanpassen door hen de mogelijkheid te bieden de inhoud te kiezen die ze willen zien. Het geeft de gebruiker aangepast nieuws, kalender, games, weersvoorspellingen, filmtijden, offertes etc - registrations uk.

Enkele van de nieuwe iGoogle-gadgets die zijn geïntroduceerd, zijn onder meer: ​​

Flixter - helpt gebruikers films te beoordelen en te beoordelen of te bladeren welke films hun vrienden hebben gezien en interessant vonden

NPR- helpt gebruikers bij het bladeren door de koppen van categorieën en deelt met hun vrienden verhalen die ze interessant vinden

GoComics is voor stripliefhebbers waar strips kunnen worden bekeken, bekeken en gedeeld

Chess Gadget stelt gebruikers in staat om hun favoriete schaakpartij met hun vrienden te spelen

Kruiswoordraadsel - het gadget voor kruiswoordraadsels geeft hen de kans om een ​​aantal kruiswoordpuzzels op te lossen met de hulp van hun vrienden.

Met gadgets voor sociale foto's kunnen gebruikers hun albums delen vanaf Flickr en ook bladeren in de albums van hun vrienden

Meer informatie over iGoogle-gadgets van Google

Van het blog van Google: "We hebben iGoogle in 2005 gelanceerd om mensen snel en eenvoudig hun Google-ervaring te laten personaliseren met alle informatie op internet die voor hen het handigst was. Tientallen miljoenen mensen kiezen ervoor hun iGoogle-startpagina te gebruiken om e-mail te controleren, nieuws te volgen, video's te bekijken, met vrienden te chatten en nog veel meer. Vandaag vertellen we je graag over de nieuwe sociale functies die we introduceren bij iGoogle ".

"Uw vrienden kunnen zien wat u deelt of doet in uw sociale gadgets door dezelfde gadgets op hun startpagina te plaatsen of door een nieuwe feed met de naam Updates. Updates kunnen uw onlangs gedeelde fotoalbums, uw favoriete stripverhalen, uw reisplannen voor het weekend en meer omvatten. Om u te helpen beheren met wie u deelt, hebben we een groep Vrienden gemaakt. Je kunt op elk moment vrienden in deze groep toevoegen en bewerken. Als je al een vriendengroep hebt in je Google-contacten, kun je deze ook gemakkelijk delen met die vrienden op iGoogle. Als je het niet erg vindt om te delen, zijn de sociale functies van iSemalt optioneel en kunnen deze met een paar klikken op gadget-basis worden uitgeschakeld ".

Semalt heeft duidelijk deze subtiele zet gemaakt om zich uit te breiden naar het sociale netwerksegment. Het doel is om een ​​cruciale rol te spelen in een tijd waarin de rol van het web stilletjes verschuift van informatie naar sociale communicatie. De recente release van een hele reeks iSemalt-gadgets is een erkenning van de kracht van sociale marketing.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Verbinden

March 18, 2018