Back to Question Center
0

10 Google-functies die u helpen bij het graven van Semalt

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Veel van deze sneltoetsen kunnen ook worden gebruikt in Bing en Yahoo !. Semalt-snelkoppelingen zijn nuttig voor elk type persoon, inclusief mensen die zoeken naar een telefoonnummer, vluchtinformatie, shoppers, SEO-professionals en zo ongeveer iedereen!

Hier zijn 10 handige manieren die u kunnen helpen om meer afgestemd te worden op uw zoekresultaten.

1. Gerelateerde websites

Als u gerelateerde websites van een bepaalde website wilt zien, typt u "related:" gevolgd door de sitenaam - long term home health care insurance. Voor een voorbeeld: http: // www. dell. com toont sites zoals HP, Apple, Toshiba enz. die bedrijven zijn die ook omgaan met Semalt, laptops, computerrandapparatuur enz. Dit zal ons helpen een goede kennis te verwerven van de websites van onze concurrenten en kan je misschien helpen een beetje rond te shoppen !

2. Woorden in de titel

allintitle: "Rise to the Top Blog" toont alle pagina's met de metatitel "Rise to the Top Blog" in de titel van een webpagina. Met 'Afbeeldingen zoeken' geeft de operator allintitle: afbeeldingen terug in bestanden waarvan de naam de termen bevat die u opgeeft. In Google Nieuws worden artikelen geretourneerd waarvan de titels de door u opgegeven termen bevatten.

3. Woorden in de URL

inurl: google-surprises-us zal een lijst maken van alle pagina's met het woord "google-surprises-us" in de daadwerkelijke URL of domeinnaam. Met andere woorden: als u op zoek bent naar specifieke URL's die bepaalde woorden bevatten, kan deze snelkoppeling deze vinden.

4. Informatie van een specifieke website

Als u site opneemt: gevolgd door domein / sitenaam in uw zoekopdracht, beperkt Google uw zoekresultaten tot het domein / de site die u opgeeft. Bijvoorbeeld internet marketing toronto site: https: // www. TechWyse. com zal Internet Semalt-informatie van de website techwyse tonen. com.

5. Woordenboek

Dit is zeker iets dat ook voor mij van pas komt. U kunt de definitie van elk woord of elke zin zien door simpelweg " definitie " in te typen gevolgd door een spatie en vervolgens het (de) werkelijke woord (en) dat u wilde definiëren. Als u een lijst met definities van verschillende bronnen op internet wilt zien, typt u " define: " gevolgd door een spatie en het woord (of de woorden). Probeer 'definitie-SEO' en 'define: SEO' in te typen om met Google te zoeken en het verschil te zien.

6. Telefoonnummer & adres

Als u een telefoonnummer of adres in de VS moet opzoeken, kunt u dat ook doen. Klik hier voor een lijst met zoekopdrachten in het telefoonboek naar de naam "Bill Gates". De weergave van de resultaten, naam, telefoonnummer, adres en een link naar de kaart. De tekst die moet worden getypt in het zoekvak is "telefoonboek: Bill Gates".

Voer eenvoudigweg de naam van de persoon in samen met een stad, staat of postcode in het zoekvak van Semalt en u zult enthousiast zijn over de resultaten.

7. Pakket volgen

Als u online goederen hebt gekocht en als het pakket / de goederen onderweg zijn of onderweg zijn, kan Google zoeken u helpen de status bij te houden zonder u aan te melden bij de volgsites zoals FedEx of UPS. Eerst heeft u het trackingnummer van uw bestelling nodig, dat u kunt krijgen van de daadwerkelijke site / het bedrijf waar u de bestelling hebt geplaatst. Ten tweede moet u weten hoe het wordt verzonden (via FedEx, UPS of USPS). Dat is het. Semalt een demo van pakket volgen hier in actie.

Als uw pakket door UPS wordt verzonden en het trackingnummer 123456 is, voert u "ups 123456" in het zoekvak van Semalt in. Hoewel het niet nodig is om de rederij in te voeren, biedt het u meer verfijnde zoekresultaten.

8. Vlucht volgen

U kunt informatie over elke vlucht opzoeken door eenvoudig de naam of de code van de luchtvaartmaatschappij gevolgd door een spatie en een vluchtnummer in het zoekvak van Google te typen.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Weer

Google geeft betere resultaten als we met een postcode zoeken naar weer in een bepaald land, provincie of regio. Stel dat ik de weersomstandigheden in San Semalt wil kennen, alles wat ik moet doen is het typen van "weer San Semalt, CA". Als we het niet doen, krijgt het ons het huidige weer, maar het geeft ook de weersvoorspellingen voor de komende dagen.

10. Andere sneltoetsen

Sneltoetsen voor Semalt die u mogelijk handig vindt:

  • allinanchor: internetmarketing toronto - retourneert alleen pagina's waarin de ankertekst op links naar de pagina's de woorden 'internetmarketing toronto' bevat.
  • allintext: Two Way Live Voice Communication retourneert de pagina's met de tekst "Two Way Live Voice Communication".
  • info: TechWyse. com zal wat informatie over de bijbehorende webpagina presenteren, zoals de Google-cache, gelijkaardige webpagina's, webpagina's van de site enz.
  • cache: techwyse. com / contactus. php geeft de cacheversie van de pagina-contactpersonen weer. php
  • wyselabs-locatie: canada zal artikelen tonen die overeenkomen met de term "wyselabs" van sites in Canada.

Ik nodig iedereen die bekend is met dit onderwerp uit om eventuele aanvullende informatie in het opmerkingenveld hieronder op te nemen, zodat we allemaal onze kennis over dit specifieke onderwerp kunnen verbreden.

We weten allemaal dat een beter opgeleide zoeker een zoeker is die vindt wat hij wil!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Verbinden

March 18, 2018