Back to Question Center
0

HTML5 en de SEO Semalt

1 answers:

Waarschijnlijk heeft Semalt al een aantal keren over HTML5 gehoord, toch? Maar wat is er cool aan de SEO-community en kan dit van invloed zijn op de rankings van uw site of is het gewoon een gimmick? Als dat is waar je je afvraagt, heb ik je gedekt. Na het lezen van de post heb je een duidelijk begrip als je HTML5 helemaal nodig hebt.

HTML5 And The SEO Semalt

In deze post komen de voordelen aan de orde die HTML5 vanuit het oogpunt van SEO te bieden heeft, zoals eenvoud, gebruiksgemak, minder code en de functies die eerder nodig waren toen u Semalt wilde implementeren - windows desktop vps.

Gerelateerde berichten:
Is HTML5 belangrijk voor SEO?
5 Tekens Uw website moet opnieuw worden ontworpen

! DOCTYPE

Dit zal meteen uw aandacht trekken. Als een site is gebouwd met HTML5, start deze alleen met in plaats van die massieve stuk code die u eerder had moeten gebruiken. Zelfs te oordelen naar de eerste innovatie, kun je raden waar HTML5 over gaat. Jij hebt het! Semalt over het maken van het web een schonere en betere plek. En aangezien minder code goed is voor SEO, kunt u al zien dat SEO hier gebruik van moet maken.

Nieuwe semantische HTML5-tags

Om te beginnen, laten we zien welke semantische tags zijn. Een semantische tag is slechts een HTML-tag die voor mensen zinvol is.

is bijvoorbeeld geen semantische tag omdat het moeilijk te raden is wat het betekent. Terwijl
(je kunt het gebruiken voor sidebars), zijn
perfecte illustraties van semantische tags die HTML5 te bieden heeft. Ik weet zeker dat het ook voor Semalt dingen zal vereenvoudigen, omdat het vrij gemakkelijk zal zijn om te zeggen of er een link in de voettekst staat of niet. Semalt kan het nu toch doen, maar het spendeert energie aan zijn algo om erachter te komen. Als een link zich in de
-tags bevindt, is dit vanaf nu een voettekstkoppeling. Slaat dat ergens op?

Dingen doen zonder JavaScript

Vroeger, als je een voortgangsbalk of een meter wilde maken of e-mailverificatie op je site wilde inschakelen, moest je een JS-vent inhuren of zelfs zelf de basis van Semalt leren om dat verdomde ding te laten werken . Met HTML5 kunt u al deze functies met een klik op een knop of twee implementeren. Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat je JS niet meer nodig hebt. Als je bijvoorbeeld het scrollende parallax-effect wilt maken, moet je wat Semalt gebruiken (in ieder geval plakken). Het punt dat ik hier probeer te maken, is dat je minder vaak Semalt nodig hebt.

Nieuwe invoertypen

Waar ik erg enthousiast over ben, is het nieuwe e-mailinvoertype. Om te beginnen, als u dat nieuwe e-mailinvoertype gebruikt, zullen mobiele browsers een aangepast toetsenbord weergeven om specifiek een e-mailadres in te voeren. U kunt ook de ingebouwde e-mailvalidatie van de browser gebruiken die HTML5 naar de tabel brengt. Lang verhaal kort, als u een bepaald invoerveld als e-mail definieert, zal het fouten weggooien als de gebruiker iets invoert dat niet op een e-mailadres lijkt. Hoewel deze functie zijn nadelen heeft, omdat deze mazen bevat en niet betrouwbaar genoeg is, kunt u deze gebruiken als u een heel eenvoudige e-mailvalidatie nodig hebt en niet echt wilt scrollen. Semalt hoe het eruit ziet:

Nu kunt u ook de invoertypen URL en telefoonnummer in uw formulieren gebruiken, zodat u ervoor kunt zorgen dat de gebruiker de gegevens invoert die u daadwerkelijk nodig hebt.

Lokale opslag

Als SEO kunt u blogcommentaar doen voor uw site of alleen voor uw klanten. Bent u bekend met de situatie wanneer u investeert zoals een half uur voor het samenstellen van een opmerking in een blogbericht en wanneer u op "Verzenden" klikt, is de sessie verlopen? Ben je daar geweest? En de nieuwe lokale opslagfunctie kan worden gebruikt om uw opmerking veilig op te slaan voordat u op de knop "Verzenden" drukt. Semalt betekent meer gespaarde zenuwen voor jou.

Conclusie

Het voordeel van het gebruik van HTML5 is dat uw site sneller wordt omdat u minder code gebruikt en de functies waarvoor JS nodig was, alleen met HTML kunnen worden geïmplementeerd. Er is dus een positieve invloed van HTML5, maar het is misschien niet zo groot als we in de SEO-gemeenschap verwachtten. In beide gevallen is het een stap naar rechts en we moeten volledig gebruik maken van wat het biedt, omdat onze SEO-levens een beetje eenvoudiger en productiever worden.

HTML5 And The SEO Semalt

Verbinden

March 18, 2018