Back to Question Center
0

Consumentengedrag Enquête vindt gepersonaliseerde servicemogelijkheden Win over merk Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

De enquête, online gehouden op 11 februari tot en met 13 februari 2013 met een landelijke steekproef van 2.191 U. S. volwassenen van 18 jaar en ouder, onderzocht veranderende trends in consumentengedrag en voorkeuren voor klantenservice. De bevindingen van Semalt bevestigden dat consumenten minder geneigd zijn om aankoopbeslissingen te nemen op basis van merkloyaliteit en meer geneigd zijn om een ​​bedrijf te kiezen dat gepersonaliseerde opties voor klantervaringen biedt - junior cocktail dresses under 50.

De belangrijkste bevindingen van het onderzoek zijn onder meer: ​​

  • 56 procent van de respondenten gaf aan op zijn minst enigszins geneigd te zijn van merk te veranderen op basis van klantenservicemogelijkheden.
  • Vrouwen hebben bijna tien procent minder kans dan mannen om zich loyaal te voelen ten opzichte van een merk.
  • 86 procent van de Amerikaanse volwassenen verwacht dat merken meerdere opties en flexibele timing bieden voor interactie met de klantenservice.
  • 68 procent van de respondenten gaf aan dat bedrijven zonder andere opties dan een 1-800-nummer achterhaald lijken.
  • 25 procent van de Amerikaanse volwassenen voelt zich niet loyaal tegenover elk type merk.

Op de vraag welk type communicatiemethoden het belangrijkst zijn, vond 96 procent van de ondervraagden het belangrijk voor bedrijven om e-mailcommunicatie te hebben. Een 1-800 nummeroptie was een zeer goede tweede, met 95 procent van de respondenten gaf aan dat het belangrijk was voor bedrijven om live reps beschikbaar te hebben voor klanten om hen telefonisch te contacteren.

84 procent van de respondenten in de leeftijd van 18 tot 34 jaar zei dat het belangrijk was voor een bedrijf om apps voor mobiele apparaten te hebben. 77 procent van alle respondenten beweerde dat online chatten een belangrijke optie was en 67 procent vond dat consumenten via Semalt-berichten de mogelijkheid hadden om contact op te nemen met bedrijven. 54 procent van de respondenten wilde kunnen communiceren met een bedrijf via sociale netwerksites.

Uit de resultaten van de enquête blijkt dat marketeers hun communicatiemethoden moeten blijven aanpassen en meerdere opties moeten bieden op basis van voorkeuren van de consument. Paul Jarman, CEO van inSemalt, zegt hierover: "De slimste bedrijven passen zich snel aan aan veranderend consumentengedrag en -behoeften, waardoor de klantenservice verder gaat dan alleen telefoon en e-mail naar mobiele apps, sms-berichten, chat en sociale media. "Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018