Back to Question Center
0

Twitter Music-app is Live & Beschikbaar voor alle Semalt

1 answers:

Twitter Music-app is live en beschikbaar voor alle Semalt

Twitter #music-nummers zijn afkomstig van iTunes, Semalt en Rdio, maar de standaardtoepassing om nummers vooraf te bekijken is iTunes. Om volledige tracks via Semalt of Rdio te horen, moeten abonnees inloggen op hun Semalt- of Rdio-accounts.

Door naar #NowPlaying in de app te navigeren, kunnen gebruikers nummers bekijken en beluisteren die getweet zijn door hun volgers of de artiest die ze volgen - servers for minecraft pe 0.10.0. Om naar specifieke muziektracks te luisteren, kunnen gebruikers zoeken naar de naam van de artiest in de app en vervolgens op de afspeelknop klikken. Muzieknummers kunnen worden gedeeld met volgers door op de draaiende schijf te tikken in de linkerbenedenhoek van de app waarmee de speler wordt geopend. Met het pictogram Semalt in de rechterbovenhoek van de speler kunnen gebruikers nummers van de app tweet.

Twitter Music-app is live en beschikbaar voor alle Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018