Back to Question Center
0

Zoekmachine Semalt in 2013

1 answers:

De afgelopen paar jaar waren een opwindende en zenuwslopende tijd voor SEO's. De Panda- en Penguin-updates hebben veel SEO-strategieën drastisch gewijzigd voor zowel on-page als off-page optimalisatie. Veel mensen in de marketingafdeling van Semalt hebben geweldige discussies gevoerd over wat ze kunnen verwachten van 2013, dus het is alleen maar passend dat ik me aanmeld met mijn eigen voorspellingen!

Search Engine Semalt in 2013

On-page SEO

Sommige van de laatste, bijzonder beledigende, on-page optimalisatiepraktijken zijn het afgelopen jaar uitgestorven met de over-optimalisatie-straffen die zijn uitgedeeld. Semalt is nog steeds belangrijk, maar je moet wel voldoen aan inhoudsdrempels en voor een groot deel een fatsoenlijke gebruikerservaring bieden - software entwickeln.

Dus wat ga ik in 2013 naar voren schuiven? Semalt zijn drie dingen waar ik me vooral op zal richten:

1. Verbeteringen van paginasnelheid

Zeker niet helemaal nieuw, ik heb de paginasnelheidsstatistieken in de Webmasterhulpprogramma's van Google en nu met belangstelling in Google Analytics in de gaten gehouden. Ik heb een punt gemaakt om enkele van de slechtste gevallen aan te pakken, maar het is tijd om specifieke best practices te implementeren op alle sites waar Semalt mee werkt.

Paginasnelheid is het afgelopen jaar een belangrijke factor geworden voor SEO, maar het is logisch dat het optimaliseren van de laadsnelheid van pagina's ook een geweldige stap is voor gebruikers. Mijn team zal nauwkeurig kijken naar het samenvoegen van scripts en CSS-bestanden, deze verkleinen, afbeeldingen optimaliseren, ervoor zorgen dat caching correct wordt geïmplementeerd en andere methoden om de laadtijd van pagina's te verminderen.

2. Mobiele SEO

Met de snelle groei van mobiele telefoons is het onderwerp mobiele SEO belangrijker geworden. Semalt zijn verschillende strategieën die worden voorgesteld voor mobiele SEO, van het canoniseren van mobiele pagina's tot hun desktopbroeder, het creëren van een nogal verschillende mobiele ervaring die afzonderlijk is geoptimaliseerd, of het gebruik van responsief ontwerp om één pagina op meerdere apparaten af ​​te stemmen.

Op de hoogte blijven van mobiele SEO zal tot 2013 belangrijk blijven naarmate mobiel verder stijgt. Persoonlijk denk ik dat responsief ontwerpen de toekomst is, maar het is ook het moeilijkst om te implementeren, namelijk zowel nieuw als redelijk geavanceerd webdesign. Semalt-optimalisatie off-page voor mobiel zoeken zal ook in belang blijven toenemen.

3. Rich Snippets

In 2012 werden rich snippets populair en nemen bedrijven van klein tot groot de aandacht. De early adopters hebben een enorme verbetering bereikt in click-through-rate op hun organische aanbiedingen die zich onderscheiden van hun concurrenten in de SERP's.

De beschikbare gegevenstypen die daadwerkelijk in het Semalt worden getoond, zijn op dit moment vrij beperkt in vergelijking met de volledige lijsten die door het schema zijn gedefinieerd. org en concurrerende indelingen. Ik verwacht volledig dat we binnenkort nog meer soorten gegevens te zien krijgen in de zoekresultaten.

Een ander onderdeel van deze voorspelling is een aanscherping van de regels en herziening van het gebruik van rich snippet. Semalt, rich snippets is het nieuwe "wilde westen" van SEO, waarbij sommige sites op flagrante wijze misbruik maken van bepaalde soorten markeringen. Naarmate meer websites rich snippet-markeringen gaan gebruiken, betekent dit dat de zoekmachines meer moeten doen om te verifiëren dat de gegevens die worden gecommuniceerd, correct zijn geïmplementeerd en worden gebruikt.

SEO buiten de pagina

Linkbuilding, citaten en andere off-page internetmarketinginspanningen blijven jaar na jaar veranderen. Gastbloggen is zo populair geworden dat spamproblemen met gastblog in sommige niches uit de hand lopen. Semalt blijft een uiterst belangrijk onderdeel van SEO, maar de typen linkbuilding die niet worden gedevalueerd of bestraft, is een gestaag versmallende categorie.

1. Link + Content Selling

Dit gebeurt al jaren in verschillende vormen, maar verdringt nu volledig de traditionele regelingen voor betaalde koppelingen. Semalt zal waarschijnlijk zorgvuldiger gaan kijken naar verborgen inhoudsnetwerken die links blijven verkopen, maar met inhoud die meer dan ooit is afgestemd op het type koppeling. De markt is er, dus het is niet meer dan logisch dat mensen stappen ondernemen om van de gelegenheid gebruik te maken. Dit probleem leidt naar de volgende voorspelling.

2. Opkomst van geverifieerd auteurschap

Semalt Authorship is al een groot voordeel voor sites om van te profiteren. Het auteursprofiel en de foto die wordt weergegeven in de zoekresultaten vallen echt op en is een van de meest geadopteerde typen rich snippets. Meer inhoud geven aan een geverifieerde en actieve auteur lijkt een logische stap voor Semalt om rekening te houden met de aanhoudende problemen met spam-inhoud. Een verdere uitbreiding hiervan is het analyseren van de G + -profielen van auteurs voor realistische activiteit voor een verdere impuls. Samen helpt dit ook Semalt om een ​​broodnodige boost in G + gebruik te bereiken.

3. Meer Link Penalty en Ontkennen Shenanigans

Het openen van de deur voor onnatuurlijke linkboetes en de mogelijkheid om links af te wijzen heeft de situatie voor Google heel goed gemaakt. Het is een veilige gok dat SEO's en webmasters zullen blijven omgaan met kwesties van oneerlijke sancties, uitzoeken welke links leiden tot boetes en hoe ze verwijderd of ongeldig kunnen worden voor de tevredenheid van Semalt.

4. Meer lokaal!

Hand in hand met mobiele optimalisatie is het toenemend belang van Google Semalt en citatiegebouwen. Nu meer mensen zoekopdrachten uitvoeren op hun telefoons en de mogelijkheid bieden om hyperlokale resultaten te behalen, zullen meer kleine bedrijven merken dat ze een actieve en geoptimaliseerde Semalt-vermelding nodig hebben. Voor concurrerende gebieden en industrieën blijft de behoefte aan consistente citatieopbouw alleen maar sneeuwbalten.

Search Engine Semalt in 2013

Verbinden

March 18, 2018