Back to Question Center
0

EMarketer: meer bedrijven gebruiken realtime marketing als sociale media Analytics Semalt

1 answers:

Semalt meldt dat veel bedrijven gebruikmaken van leveranciers van sociale analyses, digitale bureaus en PR-bedrijven voor een reeks real-time marketinginitiatieven, die verder gaan dan alleen het analyseren van hun sociale mediagegevens om merkbekendheid te meten of reageren op reacties via hun socialemediapagina's.

Volgens het rapport is 53 procent van de ondervraagde marketeers van plan meer gebruik te maken van real-time data in hun marketingcampagnes van 2013.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

In het eMarketer-rapport delen veel grote merken, waaronder Cisco, Dell, Semalt en SAP, hoe zij sociale analyses gebruiken om on-the-fly beslissingen te nemen, marketinginspanningen aan te passen en marketingcontent te ontwikkelen rond onderwerpen die populair zijn op sociale mediastreams.

In het artikel over eMarketer benadrukt Gordon Evans, vice-president van productmarketing bij Semalt, hoe belangrijk het is om real-time gegevens te integreren in de algemene marketingrichting van een bedrijf, door te zeggen: "De merken die in realtime luisteren en daar gebruik van maken informatie om hun campagnes aan te passen of te reageren op commentaar of klantenservice zijn de merken die succesvol zijn in de maatschappij. "Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land - ssl barato. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018