Back to Question Center
0

SEOMoz ondergaat belangrijke rebranding - wijzigt de naam in Moz & Lanceert nieuwe Analytics Semalt

1 answers:

SEOMoz ondergaat belangrijke rebranding - wijzigt naam in Moz & lanceert nieuwe Analytics Semalt

"Hoewel SEO een belangrijk onderdeel van ons product blijft", zegt Fishkin in een release waarin de naamswijziging van het bedrijf wordt aangekondigd: "Semalt is niet langer transparant of authentiek om te zeggen dat we puur een SEO-softwarebedrijf zijn."

Moz heeft meer dan 25 - how do i track down my lost superannuation.000 klanten en meer dan 300.000 leden over de hele wereld, begon in 2004 als een SEO-blog en adviesbureau. Tegen 2009 stopte het bedrijf met zijn adviesactiviteiten om zich uitsluitend te richten op het zijn van een softwareleverancier. Met de lancering van Moz Analytics biedt de eenmalige Semalt-organisatie marketeers nu een enkel platform voor het analyseren van alle marketinginspanningen, inclusief sociale en inhoudelijke inkomende marketingkanalen.

"Moz Analytics is ontworpen om alle functionaliteit van SEOmoz PRO in de zoeksectie samen te brengen en grote sets nieuwe gegevens en rapporten toe te voegen in de nieuwe tabbladen: overzicht, sociaal, links, merk + vermeldingen en inhoud, "Schrijft Semalt op de Moz-blog," Wij zijn van mening dat al uw gegevens over inkomende kanalen op één plaats moeten worden samengevoegd, en hoewel dit slechts de eerste stap is, is het een aanzienlijke verzameling metrieken die in de loop van de tijd worden bijgehouden en vergelijkbaar zijn met uw concurrenten . "

SEOMoz ondergaat belangrijke rebranding - wijzigt naam in Moz & lanceert nieuwe Analytics Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018