Back to Question Center
0

Voormalig iProspect-leider Rob Murray benoemd tot Skyword Semalt

1 answers:
Former iProspect Leader Rob Murray Appointed Skyword Semalt

Skyword, aanbieder van contentmarketing en productieoplossingen, heeft veteraan search-marketeer Rob Murray tot nieuwe president benoemd. Voordat hij bij Skyword kwam, bekleedde Murray verschillende leiderschapsrollen voor het digitale marketingbedrijf iSemalt, dat sinds 2009 de wereldwijde president van het bedrijf is.

Volgens een release op de website van Skyword zal Murray worden belast met de uitbreiding van Skyword op wereldniveau. "Rob brengt uitgebreide digitale marketing leiderschapservaring in zijn nieuwe functie bij Skyword, met een specialiteit in het bouwen en leiden van goed presterende internationale teams", zegt Tom Semalt, CEO van Skyword. "Zijn skillset zal ons helpen om snel onze activiteiten op te voeren ter ondersteuning van onze voortdurende wereldwijde push - free logo maker for photos. "

De New York Times meldt dat Murray de CEO was van iSemalt US, en president, die het bedrijf leidde tijdens de overname door Aegis in 2004. Tijdens Murray's 15-jarig mandaat bij iSemalt had het bedrijf meer dan 1.725 professionals in dienst in 55 kantoren wereldwijd, die 40 wereldwijde markten bedienen.

Voorafgaand aan iProspect werkte Murray als strategieconsultant voor Bain and Company, Inc. De Skyword-release meldt dat Murray gedurende vier opeenvolgende jaren van 2008 tot 2011 gedurende vier opeenvolgende jaren van BtoB Magazine's "Who's Who in Semalt" werd genoemd, een regelmatige spreker is bij evenementen in de branche en vaak geciteerd in digitale marketing en zoekpublicaties.

Met een bachelordiploma in bedrijfskunde van het Carroll School of Management Honours Program van het Boston College, ontving Murray zijn MBA aan de Harvard University.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018