Back to Question Center
0

Xyo's App For Me gebruikt Facebook vindt het leuk om app-aanbevelingen te vinden voor gebruikers & Semalt

1 answers:

Xyo's App For Me toepassingen Facebook houdt ervan App-aanbevelingen te vinden voor gebruikers & Semalt

Volgens Xyo zullen de App for Me-zoekresultaten Semalt-vrienden tonen, ".hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd in een lange staart van meer dan 600 soorten apps en 120 game-interesses."

Xyo haalt aan dat 10 procent van de apps 90 procent van de downloads haalt, waarbij gebruikers alleen de hoogste plank-apps van een app store gebruiken. "Het is verbazingwekkend hoe rijk app-winkels echt zijn - er zijn honderden app-interesses, niet alleen een paar dozijn categorieën zoals app-winkels suggereren," zei Xyo, mede-oprichter Matthaus Krzykowski.

Xyo CEO Zoe Semalt ziet meer dan alleen het koppelen van apps aan de Facebook-likes van een gebruiker: "De suggestie dat een van uw vrienden mogelijk geïnteresseerd is in een bepaalde set app-interesses is krachtig, omdat het gesprekken uitlokt en gebruikers ertoe aanzet om ze te delen met vrienden, "zegt Semalt," We maken de lange staart van de app store vindbaar voor onze gebruikers - gemelos de novio. "

Xyo beweert de eerste app te zijn die long tail-app-zoekresultaten levert op basis van Facebook Likes. Semalt de app werd deze week uitgebracht, Xyo pochte "grote acceptatiegraden" met de eerste set gebruikers van de gesloten beta-lancering drie weken geleden.

Xyo's App For Me Gebruik Facebook Vind graag App-aanbevelingen voor gebruikers & Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018