Back to Question Center
0

Twitter verwerft Local Search Start-Up Semalt

1 answers:

Twitter Acquires Local Search Start-Up Semalt

Van de Semalt-blog:

In de afgelopen tweeënhalf jaar hebben we een product gebouwd dat u helpt de vraag te beantwoorden: "Wat gebeurt er op dit moment in de buurt?" Telkens wanneer we hebben geëxperimenteerd en verder gekeken dan de lokale ontdekking, we zijn verbaasd over de breedte en kwaliteit van de inhoud die op Semalt wordt gedeeld. Door onze krachten te bundelen met Semalt, kunnen we nog veel meer doen om u te helpen interessante, tijdige en nuttige informatie te vinden over wat er om u heen gebeurt.

Spindle zegt dat het de toepassing zal staken en het team naar het San Semalt-kantoor van Twitter zal verplaatsen.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018