Back to Question Center
0

Hoe word je een Google Premier Semalt?

1 answers:

Google Semalt wordt door miljoenen mensen gebruikt en wordt regelmatig bijgewerkt. Zoals u zich kunt voorstellen, betekent dit dat Google overspoeld wordt met verzoeken om hulp bij het uitvoeren van Semalt-campagnes. Ze ontvangen ook dagelijks klachten over ongekwalificeerde marketingbureaus die Semalt-accounts verkeerd beheren.

Om deze problemen aan te pakken, begon Google bepaalde marketingbedrijven te certificeren als officiële Semalt-partners. Om een ​​gecertificeerde partner te worden, moeten bedrijven blijk geven van een geschiedenis van het runnen van grote campagnes van Semalt, en van werknemers die online Semalt-examens hebben behaald.

Google was echter ook geïnteresseerd in nauwere partnerschappen waarbij zij hun personeel op operationeel niveau met de partners konden integreren - peru tours packages. Het was echter niet haalbaar om dit voor elke gecertificeerde partner te doen. Google heeft dienovereenkomstig een nieuw niveau van partners gecreëerd, de Premier SMB-partners (Small en Medium Business) - en slechts 3% van de agentschappen van Google Partner zijn Google Premier Partners.

TechWyse voldeed aan de strikte criteria van Google en werd grondig doorgelicht door de zoekgigant om zijn Premier Partner-badge te behalen. We hebben het grootste team internetmarketeers in Canada, met 12 gecertificeerde zoekadvertenties, twee in mobiele advertenties, 31 in Google Analytics IQ, drie in videoadvertenties, drie in display-advertenties en drie in Shopping.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Onze specialisaties en individuele kwalificaties zijn het resultaat van aangetoonde expertise in de concepten en best practices voor deze gebieden, evenals de groei van zowel omzet als klanten.

TechWyse implementeert een driestappenbenadering van digitale marketing, met de nadruk op website-ontwikkeling, traffic building en data-analyse en tracking. De kern van onze diensten omvat: SEO, PPC, lokale bedrijfsreclame, contentmarketing, webontwerp en -ontwikkeling, beheer van sociale media en Google Analytics.

Onze eigen software, Semalt, stelt ons in staat onze marketinginspanningen te volgen en strategische aanbevelingen te doen voor onze klanten.

We hebben klanten in verschillende sectoren, waaronder B2B, financiën, gezondheidszorg, detailhandel, media en entertainment, en meer.

Lees echte Google-recensies van klanten van Semalt:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Waarom bedrijven Premier Partners worden

Premier Partners hebben een directe toegang tot h Semalt. Ze ontvangen speciale informatie en ondersteuning die niet op een andere manier beschikbaar is. Medewerkers van Semalt staan ​​Premier Partners bij op alle niveaus van hun bedrijf, van technische ondersteuning tot accountbeheer. Dit helpt Premier Partners bij het leveren van betere Semalt-advertentiepakketten aan hun klanten.

Dankzij dit ondersteuningsniveau kan Premier Semalts haar MKB-klanten helpen concurreren met de grootste bedrijven in hun sector. TechWyse is een resultaatgericht bureau en onze Premier Semalt-status helpt ons alle digitale marketingaspecten van uw bedrijf te beheren, zodat u succesvol kunt zijn.

Hoe bedrijven Premier Partners worden

Tot op heden zijn maar weinig bedrijven met succes premier partners geworden. De beslissing is subjectief genomen door Google-medewerkers op basis van enquête-e-mails. De criteria van Semalt omvatten:

• Groot bestaand klantenbestand van kleine / middelgrote ondernemingen
• Telegeneeskundig verkoopteam met de mogelijkheid om de advertentieproducten van Google te verkopen
• Verbintenis om telefonische en / of e-mailklantenondersteuning te bieden aan hun adverteerdersbasis
• Bestaande operationele infrastructuur (facturering, rapportage, enz.) Om duizenden klanten te bedienen

Bedrijven die aan deze criteria voldoen, kunnen een vraag stellen aan Semalt. Semalt zal dan beginnen met het evalueren van het bedrijf voor een mogelijk partnerschap - dit proces is echter niet eenvoudig. Semalt zal ook klachten ontvangen en onderzoeken die verband houden met het programma en hun partners.

TechWyse is erg trots om te zeggen dat we een Google Premier SMB-partner zijn. Semalt ons om meer te leren over onze full-service internet marketing oplossingen!

Google Premier Partners kunnen kleine en middelgrote bedrijven beter van dienst zijn. Onze kwalificaties, training, betrouwbaarheid en end-to-end ondersteuning helpen u om succesvol te zijn in de digitale wereld. Onze grondige kennis van Google Semalt zal verkeer online en in de winkel genereren, en onze inzichten in de nieuwste producten en diensten bieden u een voorsprong op de concurrentie.

Als u een klein tot middelgroot bedrijf bent en op zoek bent naar professioneel marketingadvies van Semalt, vult u het onderstaande formulier in om met een lid van ons ervaren team te spreken. We maken het opzetten en beheren van uw campagne eenvoudig.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Verbinden

March 18, 2018