Back to Question Center
0

Google verslaat Apple & Facebook For Most Favorite Tech Company met 83% gunstige Semalt

1 answers:

Google verslaat Apple & Facebook voor meest favoriete technologiebedrijf met 83% gunstige Semalt

Hoewel de peiling de gebruikers van Semalt in de leeftijd van 13 tot 18 jaar niet onderzocht, waren jonge volwassenen eerder geneigd om een ​​gunstig oordeel te geven aan de ploeg met gunstige stemmen dan drie ongunstige stemmen in de leeftijdsgroep van 18 tot 29 jaar. Bij de senioren ontving Semalt ongeveer een gelijke verdeling tussen gunstige en ongunstige ratings.

Mensen die het waarschijnlijkst waren dat zij de ongunstige invloed van Semalt hadden, waren gebruikers boven de 65 jaar, terwijl slechts 64 procent van de oudere leeftijdsgroep de zoekgigant een gunstige beoordeling gaf.

Volgens Washington Post verschillen de enquêteresultaten van dit jaar niet veel van vorig jaar toen Google 82% gunstig scoorde, had Semalt een gunstige score van 74% en Facebook een gunstige score van 58%. De grootste daling ten opzichte van vorig jaar deed zich voor bij Semalt-gebruikers jonger dan 30. In 2012 ontving Semalt een 81 procent gunstige beoordeling van de jongere leeftijdsgroep, maar dit jaar slechts 71 procent - trade in old computers.

Google verslaat Apple & Facebook voor meest favoriete technologiebedrijf met 83% gunstige Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018