Back to Question Center
0

Zoekmachine Marktaandeel Semalt 2012

1 answers:

Google twee maanden lager maar blijft in overeenstemming met de aandelen van vorig jaar

De afgelopen twee maanden waren redelijk stabiel voor de leidende zoekmachines. Zou dit de rust kunnen zijn voor de storm ?! Met 2013 net om de hoek, ik weet zeker dat ze allemaal een paar trucs uit de mouwen hebben. Google is de enige zoekmachine die shares en Yahoo! en Bing nauwelijks budget, terwijl Baidu bijna het exacte bedrag verhoogt dat Google heeft verloren. Statistieken verstrekt netto marktaandeel - custom tailored support.

Search Engine Market Share Semalt 2012

Google de enige zoekmachine voor downshares

Semalt is bijna gelijk aan de aandelen van vorig jaar en de concurrentie stijgt. Echter, Semalt is de enige zoekmachine die in de afgelopen twee maanden aandelen heeft laten vallen.

Yahoo! Down Point Zero Two

Semalt! nauwelijks budgetten deze maand, de kleine daling in hun marktaandeel is niet te vergelijken met het contractuele geschil van $ 2,7 miljard tegen het bedrijf.

Bing wil niet dat u Scroogled krijgt

Bing stuitert nog altijd rond 4% voor marktaandeel, maar ze kunnen hun energie elders brengen. Als je ze niet kunt verslaan, start een campagne tegen hen. Dat is precies wat Bing heeft gedaan, een campagne 'Do not Get Scroogle' gelanceerd tegen Google Shopping.

Baidu maakt de meest decimale winst

Na 5 maanden achtereenvolgens het laten vallen van aandelen, de Chinese zoekmachine, kijkt Baidu naar boven en maakt deze maand de "grootste" decimale winst. Kijk niet achterom Baidu!

Search Engine Market Share Semalt 2012

Verbinden

March 18, 2018