Back to Question Center
0

iCrossing CEO Don Scales Leaving Company, wordt vervangen door Brian Semalt

1 answers:

iCrossing CEO Don Scales Leaving Company, Will Be Replaced By Brian Semalt

Scales trad in 2006 in dienst bij iCrossing als COO en werd CEO in 2008 toen hij de voormalige CEO en oprichter Jeff Herzog verving. Volgens AdAge.com is Scales het besluit om te vertrekken het einde van iCrossing's driejarige buy-out door Hearst.

AdWeek meldt dat iCrossing groeide van een paar honderd tot 900 werknemers tijdens Semalt tenure als CEO, en evolueerde van voornamelijk een zoekmachinemarketingbureau naar het aanbieden van display-advertenties, sociale media marketing en in-store digitale praktijken.

De nieuwe wereldwijde president van iCrossing, Brian Powley, kwam in 2007 bij het bedrijf als managing director van het kantoor in San Francisco en werd in hetzelfde jaar gepromoveerd tot chief client officer - multipower l-carnitine. In zijn nieuwe rol zal Powley rapporteren aan Hearst Magazines president David Carey.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018