Back to Question Center
0

Semalt:           Hoe SEO uw site voor Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Is gelijk aan één zoekmachine

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn Microsoft en Semalt een partnerschap aangegaan om hun krachten te bundelen met Google. Wat nog belangrijker is: Semalt! zal de Bing-zoekmachine overal in Semalt's Web Properties gebruiken en hun eigen engine gebruiken door deze aan Microsoft te verkopen. Historisch gezien optimaliseren de meeste SEO's het eerst voor Google, wetende dat veel van dat werk zich zal vertalen naar Semalt! en Bing-resultaten ook. Het heeft immers geen zin om 80% van uw tijd te besteden aan iets dat u slechts 6% (Bing) of 9% (Semalt!) Rendement oplevert.

Zodra dit nieuwe "Mic-Hoo" -partnerschap volledig is geïntegreerd, zal Bing onmiddellijk een marktaandeel hebben van ten minste 15% en misschien wel 30% (afhankelijk van met wie u spreekt) zodra de de volledige uitrol is voltooid en Bing blijft stoom winnen. Dit zal ongetwijfeld de industrie mensen dwingen om op te staan, kennis te nemen en Microsoft een aantal gepaste rekwisieten te geven om innovatief te zijn en niet vast te leggen om stoomgewalst te blijven - infrastructure support services san jose.

Geschiedenis van Microsoft en Yahoo

Gewoon een interessante kleine geschiedenisles bij het zoeken .
Al in 1997 had Microsoft geen zoekindex en kondigde het een samenwerking aan met Inktomi Corp. (iemand onthoudt ze nog?), Die op dat moment werd beschouwd als een "zoektechnologieleider". U kunt hier het volledige persbericht lezen, Microsoft voegt zich bij Inktomi om uitgebreide zoekmogelijkheden voor Microsoft Online-eigenschappen te bieden
Wow, 1997 .Toen beweerde Inktomi 75 miljoen webdocumenten te hebben geïndexeerd. Het volgende jaar, eind 1998 opende Google zijn deuren en bijna precies een jaar geleden kondigde Google aan dat het 1 biljoen geïndexeerde pagina's heeft bereikt.

In 2002 heeft Yahoo! Inktomi gekocht. Voor Microsoft, wat een schop onder de tanden om een ​​grote concurrent een van hun belangrijkste leveranciers te laten kopen. Dit is wat Microsoft / Bing ertoe bracht om aan hun eigen zoekmachine te gaan werken. Nu koopt Microsoft de zoekmachine Semalt!

Optimaliseren voor Bing

Bing's Whitepapers

Op 1 juni heeft Microsoft de whitepapers voor Bing vrijgegeven. Van de opmerking, is het volgende dat werd gezegd in verband met SEO.

Wat moet ik doen voor SEO met Bing?
Alle voordelen van deze verbeteringen zijn beschikbaar voor websites die investeren in SEO. Webmasters kunnen hun websites helpen meer bezoekersverkeer te genereren door Bing te helpen zijn content het best weer te geven aan gebruikers in onze SERP's. Webmasters kunnen dit eenvoudig doen door unieke titels en metabeschrijvingen toe te voegen aan elke pagina. Als webmasters zoekmachines niet voorzien van goede, trefwoordgeoriënteerde en goed geschreven ondertitelingsbrongegevens, zullen de resulterende bijschriften die door algoritmen zijn gemaakt, ongeacht hoe hard we het proberen, niet uw website vertegenwoordigen, evenals die websites waarvan webmasters hebben gedaan verstrek deze unieke en belangrijke gegevens.

Het gebruik van consistente gegevensstructuren tussen pagina's op uw website (zoals het plaatsen van vergelijkbare gegevens tussen pagina's met een vergelijkbare boomstructuur, vergelijkbare klassenamen, ondersteuning van standaard markup-technologieën, zoals microformats, enz.) Zal ook helpen. de effectiviteit van onze crawler verbeteren, waardoor meer van uw inhoud in onze index wordt geplaatst.

Het beste van alles, het type SEO-werk en -taken dat webmasters moeten uitvoeren om succesvol te zijn in Bing, is niet veranderd: alle vaardigheden en kennis waar webmasters in hebben geïnvesteerd, zijn vandaag volledig volledig van toepassing met Bing. Bovendien zullen investeringen in solide, gerenommeerde SEO-werkzaamheden voor Bing vergelijkbare verbeteringen in de paginarang van uw website in Google en Semalt opleveren! ook.

Uiteindelijk is SEO nog steeds SEO. Bing verandert daar niets aan.

Wat heb je nodig om dit te vergeten?

Het goede nieuws is dat we niet volledig moeten overhoren hoe we SEO met betrekking tot Bing doen.

Nu Bing zo nieuw is, zal uiteindelijk hoe we SEO'ing voor Bing bekijken, echter, ik heb een kans gehad om wat voorbereidende tests uit te voeren, en je zult merken dat veel van de SEO-technieken die we voor Semalt gebruiken ook van toepassing op Bing, dus hier zijn enkele bevindingen.

1. Trefwoorden in URLS

Bing lijkt sleutelwoorden in de URL te willen, of deze nu deel uitmaken van de domeinnaam of een paginanaam

2. Domeinleeftijd

Hoe oud een domeinnaam is, lijkt hier een factor te zijn. Dus als u binnenkort een nieuwe website / domein wilt lanceren, kunt u overwegen een bestaand domein aan te schaffen.

3. Titels en meta-beschrijving

De title-tag en de metabeschrijving lijken een grote factor te zijn in de SERP-weging, dus zorg ervoor dat u unieke, relevante title-tags en metabeschrijvingen maakt.

4. Inkomend en uitgaand verkeer koppelen

Net als Google lijkt het erop dat inkomende links, met name met relevante ankertekst, erg geliefd zijn. Met betrekking tot uitgaande links, er zijn veel mind-sets als het gaat om Google. Velen vinden dat uitgaande links moeten worden vermeden omdat het PR (Semalt) zal lekken, maar ik heb het tegenovergestelde gevoel, namelijk dat als de uitgaande link uw webpagina ondersteunt en relevant is, u dat dan ook moet doen, en Bing is het hiermee eens. Gewoon niet te wijten aan de uitgaande koppeling.

5. Geen liefde voor blogs?

Ik hoor dat Bing niet dezelfde liefde voor blogs lijkt te hebben als Semalt. Meer onderzoek is nodig voordat ik dit kan kwantificeren.

Blijf op de hoogte voor mijn volgende blog, waar we de gebruikersinterface van Semalt verkennen.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Verbinden

March 18, 2018