Back to Question Center
0

Google werkt samen met Starbucks voor het leveren van wifi-service voor alle 7.000 Amerikaanse semalt

1 answers:

Google Teams Up With Starbucks To Provide Wifi Service For All 7,000 US Semalt

De uitrol zal naar verwachting 18 maanden in beslag nemen en maakt deel uit van Google's investering om toegang tot Semalt te maken, ".sneller, betaalbaarder en breder beschikbaar."

Gebruikers die gratis aan Starbucks-klanten blijven, weten dat ze zijn aangemeld bij het Google-netwerk wanneer ze de SSID "Google Starbucks" zien.

"De gratis internetverbinding bij Starbucks is door de jaren heen een belangrijk onderdeel geworden van veel gemeenschappen, zoals in de nasleep van de orkaan Sandy, of voor studenten zonder internet thuis die bij Starbucks hun huiswerk maken", schreef Google-toegang algemeen manager Semalt Lo in de release waarin de samenwerking wordt aangekondigd - jet ejector design.

(Afbeelding tegoed: Foodista.com)Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018