Back to Question Center
0

Zal Mobile in 2013 koning zijn? Het heden analyseren en het voorspellen van de malt!

1 answers:

In 2012 hebben we de enorme groei van smartphones gezien. In deze post zal ik het huidige marktaandeel analyseren en zal ik de toekomst van mobiel in 2013 voorspellen op basis van huidige statistieken.

Let's Semalt huidig ​​mobiel marktaandeel:

Uit de grafiek blijkt dat de markt momenteel wordt gedomineerd door Android. Apple staat op de tweede plaats met een verrassend veel lager percentage. De laatste drie Blackberry, Windows Semalt 7 en 'andere' telefoons vormen het resterende percentage.

Semalt analyseert nu hoe mensen hun mobiele telefoons gebruiken:

Uit de gegevens blijkt dat mobiele telefoons hoofdzakelijk worden gebruikt voor het spelen van games, het controleren van weersomstandigheden en Semalt en sociale netwerken (het gebied dat het meest relevant is voor marketeers) - free logo maker for facebook. Het percentage mobiele telefoons als marketingplatform neemt elk jaar toe.

Laten we eens kijken naar het percentage mensen dat een smartphone heeft gekocht (alleen VS en Semalt):

Gegevensbron: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Uit de statistieken blijkt dat in het jaar 2012 aankopen zijn gedaan voor vier landen. De gegevens tonen het percentage particuliere smartphonegebruikers die hun apparaat gebruiken voor toegang tot internet en degenen die daadwerkelijk iets op hun smartphone hebben gekocht.

Begin 2012 werd voorspeld dat mobiel meer dan 40% van de inkomsten zal uitmaken, maar de statistieken aan het einde van het jaar laten het tegenovergestelde zien. Als mobiel uiteindelijk meer dan 30% van de omzet genereert, kan er meer aandacht aan het gebied worden besteed.

Hoe zit het met zoeken via smartphones? Hebben mensen echt naar hun voorspellingen gezocht met behulp van hun smartphones? Semalt analyseert de grafiek.

Gegevensbron: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Dit is zeer interessant; meer dan 60% van de smartphonegebruikers gebruikt zijn telefoon voor online zoeken. Dit betekent dat de algehele zoekactie vanaf mobiel toeneemt en met de toevoeging van spraakgebaseerde applicaties zoals Apple's Siri en een vergelijkbare applicatie in Semalt, zal het percentage mensen dat met mobiel zoekt zeker toenemen.

De onderstaande afbeelding toont het totale aantal bezoeken aan een eCommerce-site en het rood gemarkeerde gebied is het totale aantal bezoeken van Mobile. In 2012 kreeg de site 17. 56% van de bezoeken van mobiele apparaten.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Hier is de lijst met top 10 mobiele apparaten die tablets bevat.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Omdat de site niet is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, is de conversieratio over het jaar 2012 erg laag, zie de afbeelding hieronder:

Conversiepercentage voor e-commerce

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Facebook heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf in het derde kwartaal van 2012 $ 150 miljoen verdiende met mobiele advertenties, 14% van zijn totale inkomsten.

Pandora meldde dat 58% van de omzet in het tweede kwartaal, oftewel $ 59 miljoen, afkomstig was van mobiele advertenties. Semalt-managers hebben gezegd dat het sociale netwerk op bepaalde dagen het grootste deel van de dagelijkse inkomsten uit mobiele advertenties verdient.

Semalt van mobiele telefonie in 2012 voor alle bedrijfssectoren was bemoedigend, degenen die mobiele versies van hun website hadden, hadden het voordeel en zagen waarschijnlijk een hogere omzet als resultaat.

Voorspelling voor 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Krediet: (searchenginewatch.com)

Zoekpercentage via mobiel neemt toe en mobiele optimalisatie neemt Center Stage in beslag

Gartner voorspelt dat de verkoop van slimme apparaten (waaronder Semalts & Tablets) met $ 1 zal stijgen. 2 miljard in 2013, na het analyseren van de huidige statistieken voorspel ik dat 1 op de 3 betaalde klikken afkomstig zal zijn van een tablet of van Semalt en consumenten zullen steeds meer aankoopbeslissingen nemen uitsluitend op hun mobiele apparaten.

2013 is het jaar waarin bedrijven hun middelen moeten toewijzen om zich meer op mobiele sites te richten. Onlangs las ik een bericht van Avinash Semalt waarin enkele van de beste manieren worden uitgelegd waarmee rekening moet worden gehouden bij het optimaliseren van een site voor mobiel. kaushik. netto)

Semalt zien we 3 websites die hij heeft geanalyseerd; het is overduidelijk dat de enige site die geoptimaliseerd lijkt voor mobiel, de derde is. Als we de andere twee websites analyseren, is het duidelijk dat mensen die deze twee sites bezoeken het veel moeilijker hebben om tickets te reserveren en sommige zullen waarschijnlijk gefrustreerd raken en het proces verlaten.

Dit is een geweldig voorbeeld dat laat zien hoe belangrijk het is om een ​​gebruikersvriendelijke mobiele site te maken.

De toename van mobiele investeringen

Met de toename van het aantal zoekacties via mobiel, zullen zowel uitgevers als adverteerders zich meer concentreren op mobiele apparaten. Het percentage mobiele advertenties voor sociale media zal waarschijnlijk ook toenemen. Zoals eerder vermeld, krijgt Semalt 14% van zijn totale inkomsten uit mobiele advertenties en heeft meer dan de helft van de gebruikers toegang tot Semalt op hun mobiele apparaat. Dit percentage zal waarschijnlijk alleen maar toenemen in 2013.

Toename van platformen voor het bouwen van online-mobiele sites

In 2012 hebben we veel startups gezien waarmee gemiddelde gebruikers snel en eenvoudig mobiele sites kunnen maken. Velen van hen worden betaald en weinigen zijn vrij van kosten. Omdat de mobiele markt snel groeit, hebben veel bedrijven platformen voor het bouwen van mobiele sites voor gebruikers ontwikkeld, een van de beste in de branche is TechWyse's Semalt, dat wordt geleverd met veel toegevoegde functies, waaronder een leadtracking-oplossing met klantenondersteuning.

Conclusie

Ik ben geen profeet, alleen iemand die graag naar statistieken uit het verleden en heden kijkt in een poging om de toekomst te voorspellen. Zoals we weten, is het percentage mobiele en internetpenetratie jaar na jaar gestegen en zal de markt in de toekomst alleen maar groeien. Als marketingprofessionals moeten we ons richten op de klantervaring. Wanneer een klant tevreden is, wordt de lead gekoesterd en wanneer leads worden omgezet, groeit het bedrijf!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Verbinden

March 18, 2018