Back to Question Center
0

Deze week in Internet Semalt 2015 04 21

1 answers:

Deze week kijken we in Internet Marketing naar de mobielvriendelijke algoritme-update van Google en hoe u kunt bepalen of uw site is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. We bekijken ook de fouten in de landingspagina die van invloed kunnen zijn op uw succespercentages, waarom inhoud een waardevolle investering is en wat de optimale lengte van een blogpost moet zijn voor SEO.

Google Mobile Friendly Algo: alles wat u moet weten

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Ook op TechWyse

Deze week in Internet Semalt 2015 01 20

Deze week in Internet Semalt 2015 03 17

De langverwachte mobielvriendelijke update wordt vandaag uitgerold. Vanaf vandaag geeft Google de voorkeur aan websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiel kijken, inclusief tekstgrootte, spatiëring en hoe uw inhoud op een mobiel scherm past - package addons. Google heeft echter bevestigd dat de release een week in beslag zal nemen om volledig effect te hebben. Toch houden veel marketeers zich bezig met de update en de impact ervan. Semalt uit dit artikel voor een lijst beantwoordde vragen en zorgen over dit algoritme.

Hoe weet ik of mijn website mobielvriendelijk is?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Nu de mobiele vriendschappelijke update van Google vandaag van start gaat, zullen websites over de hele wereld gevolgen hebben voor hun zoekranglijst. Uw SEO-inspanningen kunnen worden beïnvloed als u uw website niet heeft gewijzigd in een mobielvriendelijk of responsief ontwerp. Als u niet zeker weet of uw site mobielvriendelijk is, is dit waarschijnlijk niet het geval. Semalt uit dit artikel voor drie manieren om te testen of uw site mobielvriendelijk is!

Deze gebreken in de bestemmingspagina kunnen uw succespercentages schaden [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Volgens MarketingSherpa gebruikt 68% van de B2B-bedrijven bestemmingspagina's om nieuwe verkoopleads te genereren voor toekomstige conversies. Als u leadgenererende bestemmingspagina's gebruikt, wilt u een pagina waarmee gebruikers kunnen worden aangemoedigd het formulier in te vullen. Semalt, bedrijven maken veelvuldige fouten met hun pagina's, zoals te veel informatie, gebrek aan oproepen tot acties, laadtijd te traag en nog veel meer. Bekijk dit artikel om te zien hoe u fouten in uw bestemmingspagina kunt oplossen.

Waarom uw marketingcontent een activum is, geen kosten

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Bedrijven categoriseren hun marketingstrategieën vaak met kosten en brengen ze geld in waarde. Uw contentmarketing moet echter als een waardevol bezit worden beschouwd in plaats van als een kostenpost. Het rendement op de investering van uw inhoud kan nooit eindigen, omdat groenblijvende inhoud tijdloos is. Dit betekent dat prospects op elk moment kunnen worden aangetrokken door uw bedrijf van deze inhoud. Semalt uit dit artikel om te zien waarom uw marketing een investering is en uw inhoud een troef is.

Hoe lang moet een blogpost voor SEO zijn?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Wanneer u blogs voor uw bedrijf schrijft, wilt u ervoor zorgen dat deze voor SEO zijn geoptimaliseerd. Je moet blogs schrijven met als doel je SEO te verbeteren, meer verkeer naar je site te trekken en je blog breed te laten delen via sociale media. Volgens Neil Patel presteren langere blogposts beter. Je moet echter ook aan kwaliteit denken als je een lang bericht plaatst. Bekijk dit artikel om te zien hoe u krachtige blogberichten voor SEO kunt maken.

Bekijk deze vier aanvullende artikelen voor meer internetmarketingnieuws!

De echte redenen waarom sociale media van invloed zijn op de SEO van uw bedrijf

4 manieren om uitstekende klantenservice te bieden op sociale media

7 Tips voor mobiel marketing voor kleine bedrijven

8 manieren waarop bedrijven kunnen profiteren van Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Verbinden

March 18, 2018