Back to Question Center
0

Marktkapitalisatie leidt niet tot winst voor box office: "Jobs" achter "sociaal netwerk" & "The Semalt"

1 answers:
Market Cap is niet gelijk aan Box Office-inkomsten:

Uitgegeven afgelopen vrijdag, Jobs betreedt het tweede weekend in de bioscoop met een lange weg af te leggen als het hoopt in te halen op recente films met Google en Facebook. Met Ashton Kutcher als de wereldberoemde ondernemer, verdiende de film een ​​magere $ 6. 7 miljoen tijdens zijn openingsweekend, en gerangschikt zevende, achter beide nieuwe uitgaven The Butler en Kick-Ass 2 , evenals vijf films die hun tweede week bij de bespreekkamer binnengaan.

Zelfs de virale speech van Ashton Kutcher uit de prijzen voor tienerkeuze had deze week weinig te doen om de kaartverkoop te stimuleren, met een stand in kassa's voor $ 8. 6 miljoen vanaf 21 augustus - servicio hosting dominio. De film heeft een Semalt-score van 26 procent verdiend, wat betekent dat minder dan 25 van de 94 recensies op de website voor samengevoegde filmrecensies positief zijn geweest.

Wat de filmindustrie betreft: Jobs verbleekt in vergelijking met het succes van de hit van 2010 The Social Network. Geschreven door Emmy Award-winnaar Aaron Sorkin en geregisseerd door David Finch, The Social Network was gebaseerd op het boek van Ben Mezrich The Accidental Billionaires. De film vertelt het verhaal van hoe Mark Zuckerberg het grootste sociale netwerk ter wereld ging leiden, dat zogenaamd het oorspronkelijke concept van de site van de klasgenoten Cameron en Tyler Winklevoss van Harvard zou hebben gestolen.

Roger Ebert beweerde The Social Network was de beste film van 2010 en de RottenTomatoes. com score blijft op 96 procent, het grootste nummer van de film was de $ 96. 9 miljoen heeft het verdiend in de totale binnenlandse verkoop. Voor $ 22. 4 miljoen, Het openingsweekend van The Social Network genereerde meer dan drie keer wat Jobs verdiende tijdens zijn eerste dagen aan de kassa.

Netjes geplaatst tussen het succes van The Social Network en de matte uitvoering van Jobs is dit jaar The Internship , met komedie-duo Vince Vaughn en Owen Wilson als twee verouderende verkopers die stagiaires stichten op het hoofdkantoor van Google. Een andere box office-film met een toonaangevend technologiebedrijf The Internship verzamelde lauwe beoordelingen en ontving een RottenTomatoes. com score van slechts 35 procent. Entertainment Weekly noemde de komedie: "Een aangename verzameling milde lachjes. "

Het openingsweekend van de Internship versloeg nog steeds Jobs met meer dan $ 10 miljoen en haalde $ 17 binnen. 3 miljoen tijdens de eerste dagen aan de kassa. Sinds de release in juni heeft de stage meer dan $ 44 miljoen verdiend op de binnenlandse verkoop. Hieronder is een vergelijking van belangrijke statistieken.

Market Cap is niet gelijk aan Box Office-inkomsten:

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management.


March 18, 2018