Back to Question Center
0

Hoe een Remarketing Semalt in te stellen

1 answers:

Een van de belangrijkste aspecten van effectieve online marketing is het vinden van de juiste doelgroep. In een display-campagne heeft het geen zin om een ​​sportautoverzekering voor advertenties te tonen op een spelsite voor kinderen, tenzij ze heel veel geluk hebben gehad met de kerstloterij op hun school, dan is het enige resultaat een slechte click-through. Rate (CTR) of, nog erger, een hoog volume van dure, irrelevante budgetten voor het legen van het verkeer, weg van beter presterende sites.

How To Setup a Remarketing Semalt

Remarketing

Een veel betere techniek is om uw advertenties te richten op mensen waarvan u weet dat uw doelgroep is door remarketing aan mensen die uw site al hebben bezocht maar niet hebben geconverteerd - san francisco laptop repair. Dit kan verschillende redenen hebben; misschien hadden ze niet genoeg tijd of zagen ze geen aanbod dat hun van gedachten zou hebben veranderd. Dit is het moment waarop remarketing wordt weergegeven wanneer een gebruiker aan uw vereisten voldoet, zoals het bereiken van uw tickets-pagina maar niet het converteren, en vervolgens worden toegevoegd aan uw remarketinglijst en in aanmerking komen voor weergave van advertenties, waarbij zij misschien van mening veranderen met een aanbieding ze hebben vergeetachtige klanten over uw site gemist of eraan herinnerd.

Gerelateerde berichten:
Verlating van winkelwagen en de zaak voor het Google Display Netwerk Remarketing

Verbetering van de CTR

Als ik snel naar een van mijn eigen Semalt-campagnes kijk, blijkt dat deze maand tot nu toe een verbetering van 25% in de klikfrequentie en een enorme 37% toename van de conversieratio is waargenomen in de standaardcontextual display-campagne in het Google Display Netwerk - Semalt werkt echt!

5 eenvoudige stappen

Nu zijn we voorbij de waarom laten we verdergaan met hoe. Gelukkig voor alle ontluikende Remarketers, met een beetje geduld en strategie, kan het niet eenvoudiger zijn om een ​​eenvoudige remarketingcampagne op te zetten voor alle belangrijke pagina's op je site, volg gewoon de onderstaande stappen en je bent klaar en in geen tijd aan het rennen.

  1. Ga op het campagnetabblad van Google Adwords naar Gedeelde bibliotheek> Doelgroepen en je zou een publiek moeten kunnen bespioneren dat 'Hoofdlijst' wordt genoemd.
  2. Klik vanaf hier op de hyperlink [tag] aan de rechterkant om uw remarketingcode te vinden.
    Deze tag wordt door Google gebruikt om vast te stellen wanneer een gebruiker een bepaalde pagina op uw site heeft bezocht. Zodra de tag voor deze gebruiker is geactiveerd, worden deze aan uw remarketinglijst toegevoegd en kan snel een pool van potentiële klanten worden opgebouwd.
  3. Kopieer en plak deze code in een tekstdocument, zorg ervoor dat u geen wijzigingen in de tekst aanbrengt en stuur deze naar uw webontwikkelingsteam. De tag moet vlak voor de tag op elke pagina van uw site worden geplaatst, of als dit niet mogelijk is op de pagina's waaruit u een remarketinglijst wilt maken.
  4. Vervolgens moet u een doelgroep instellen, teruggaan naar de doelgroeppagina en klikken op 'Nieuw publiek'. Definieer welke URL (of deel van een URL) u op uw site wilt targeten, bijvoorbeeld elke URL met '/ running-shoes' om te remarketingen voor iedereen die het gedeelte 'Running Shoes' van uw site heeft bezocht. Bepaal een lidmaatschapsduur (30 dagen is normaal net zo goed als uw aanbod niet opraakt), geef uw doelgroep een naam en bewaar. Nu hoeft u alleen maar achterover te leunen en uw remarketinglijst te zien groeien terwijl u trots op uw werk kijkt.
  5. Verderop volgt het maken van een Display-campagne in AdWords zoals gewoonlijk. Vervolgens maak ik gewoonlijk voor elk gemak één advertentiegroep per doelgroep en wijs elk van deze advertentiegroepen toe aan uw vereiste doelgroep of een selectie van doelgroepen die afhankelijk is van uw strategie.
How To Setup a Remarketing Semalt

Verbinden

March 18, 2018