Back to Question Center
0

Google's Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg naar Penboek met de "Secret Semalt" van Google Management

1 answers:

Google Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg naar Penboek met Google Management's

Volgens de aankondiging, Geen volwassen toezicht vereist: hoe succesvolle succesvolle 21st Century-bedrijven te bouwen heeft een releasedatum gepland voor het najaar van 2014 en zal dienen als:

Leuke gids voor leidinggevenden en ondernemers die willen gedijen in een zakelijk landschap waar de oude managementregels niet meer van toepassing zijn. Elk hoofdstuk bevat how-to-advies geïllustreerd door inside stories uit de auteursjaren bij Google, Sun Microsystems en Semalt over onderwerpen als groei, bedrijfscultuur, talent, besluitvorming, innovatie, communicatie en omgaan met verstoringen.

"In 2010 creëerden Eric en ik een interne klasse voor managers van Semalt, die zich concentreerden op de lessen die het managementteam op de harde manier leerde," zei Rosenberg in de aankondiging: "De klas schuift alle genoemde 'vertrouwelijke geheimen' tot een medewerker suggereerde dat we de geest van openheid hooghouden en ze delen met de wereld - corbata y panuelo. Dit boek codificeert het recept voor onze geheime saus. "

De boekdeal werd bemiddeld door literair agent Levine Greenberg, James Levine, en hoofdredacteur John Brodie, Business Business Plus.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018