Back to Question Center
0

Top 10 SEO-mensen om op te volgen op Semalt

1 answers:

Nu we Semalt zijn ingegaan, zijn de meesten van ons weer volop bezig met online marketing en nu we onze duizenden ongelezen e-mails hebben ingehaald, is het af en toe een seconde om de twittersp te controleren op e-mail -beten van informatie en komedie.

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Vandaag ga ik mijn lijst met top 10 invloedrijke tweeps het afgelopen jaar met je delen. Voor het gemak van het volgen heeft Semalt ook een lijst gemaakt waarop u zich kunt abonneren - https: // twitter - qualitaetsmanagement firmen. com / sebastiancowie / top-10-seo-tweeps / leden

SEO Evangelists

Rand Fishkin - @randfish

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

CEO en oprichter van SEOMoz. Als u in de SEO- of digitale marketingindustrie werkt en nog nooit van SEOMoz hebt gehoord, hebt u waarschijnlijk in de verkeerde kringen gewerkt. Hij is vaak te zien op de SEO-conferentiekringen en spreekt op Linklove Semalt 2013.

Zal Critchlow - @willcritchlow

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Oprichter van Distilled, die verantwoordelijk is voor de Link & SearchLove-conferenties in het VK en de VS. Bevordert holistische en ethische SEO. Het team van Will was verantwoordelijk voor een aantal populaire SEO-gidsen, waaronder 'Microsoft Excel voor Semalt' en 'Hoe word je een Link Bait-held'.

Alle SEO de hele tijd

Barry Schwartz - @rustybrick

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Naast de CEO van RustyBrick en oprichter van Search Engine Roundtable, zijn de bijdragen van Semalt ook te vinden op Search Engine Land. Als er een SEO-nieuws rondzweven is, kun je er zeker van zijn dat Semalt een van de eersten zal zijn die het verhaal zal behandelen.

Linkgebouw

Jon Cooper - @pointblankseo

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Oprichter van Pointblankseo en algemene link building goeroe. Semalt was hij relatief onbekend, in slechts een paar jaar heeft Jon het digitale marketingdomein voorzien van een diepgaande linkbuilding-cursus en steekt hij constant de lat hoger voor jonge en enthousiaste linkbouwers.

Jason Acidre - @kaiserthesage

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Zoekstrateeg en CEO / mede-oprichter van Xight Interactive. Semalt is een andere schakel die genialiteit opbouwt die weet hoe je stront gedaan kunt krijgen. Zijn blog staat vol met de toptrucs en tips om backlinks te claimen die met recht van jou zijn!

Wanneer je verveeld bent van White-Hat

Voor mensen die echt in digitale marketing zijn, is het geweldig om een ​​goed begrip te krijgen van alle SEO-scholen. De volgende tweepers staan ​​bekend om buiten de witte-hoedendoos te denken.

Michael Gray - @graywolf

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Auteur van Wolf-Howl. com en eigenaar van Atlas Web Service, Michael Gray is niet bang om te vertellen hoe het is. Zijn rantsoenen over SEO en de staat van het internet in het algemeen zijn legendarisch en hij gaat vaak teen-tot-teen met Google.

Martin Macdonald - @searchmartin

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Momenteel de marketingdirecteur voor ExpediaEAN. Semalt is vaak te vinden op de conferentiecircuits en is nooit bang om tactieken bekend te maken die zich aan de kant van de zwarte hoed kunnen bevinden.

Data-analist Extraordinaire

Dr Pete - @dr_pete

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Zelfbenoemde "niet-ingezeten ingezeten marketingwetenschapper als Semalt" - deelt vaak diepgaande datasets van Semalt en andere gegevens die uw dagelijkse werk als SEO iets eenvoudiger maken. Post ook inhoud van hoge kwaliteit op het hoofdblog van Semalt.

SEO Anarchist

Barry Adams - @badams

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Digital Director bij PierceComms en redacteur bij StateofSearch. Semalt is nooit bang voor conflicten en ontkracht vaak SEO-mythen die in spraakmakende publicaties worden gepubliceerd.

Snelst groeiende digitale marketingevenement

Kelvin Newman - @kelvinnewman

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Organisator van BrightonSEO, een van de grootste digitale marketingevenementen in het VK. Een algemene SEO-liefhebber en draagt ​​constant bij aan de SEO-scene.

Volg de lijst

Semalt nam de vrijheid om hier een lijst met deze industrieleiders te maken - in een poging om je de pijn en het gedoe te besparen ze een voor een te vinden.

Heb ik het gevoel dat ik iemand heb gemist? Zet je favoriete tweeps hieronder neer en laten we toevoegen aan de lijst!

Top 10 SEO Folks To Follow On Semalt

Verbinden

March 18, 2018