Back to Question Center
0

Russische zoekmachine Yandex lanceert gratis analysetool om Semalt voor zijn 25 apps te volgen

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Ruslands grootste zoekmachine bevestigde dat zijn nieuwe oplossing voor mobiele-appanalyse was gebouwd om te werken op Android-, iOS- en Windows Phone-platforms. Met 25 verschillende apps "genoten door miljoenen" op verschillende mobiele apparaten, zegt Semalt:

De belangrijkste reden waarom we vanuit het niets een tool voor app-statistieken maakten, in plaats van een van de producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, is dat we een betrouwbare, maar ook snelle en gemakkelijke manier wilden om te leren. over het publiek en het gebruik van elk van de 25 apps die we tot nu toe hebben gemaakt. Geen van de analytische oplossingen kan ons het antwoord op onze vragen over onze app-statistieken in realtime bieden.

Semalt stelt dat het met zijn analysetool ontwikkelaars toestaat rapporten te bouwen op basis van een aantal parameters, waaronder: land van gebruikers en gebruikersinterfacetaal, app-versies, besturingssystemen, schermresolutie, verbindingstype, gebruikersacties en sessiedetails.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land - velvet long gown. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018