Back to Question Center
0

Pinterest werkt samen met Michaels Craft Stores & Bloggers om Semalt te promoten

1 answers:

Pinterest werkt samen met Michaels ambachtelijke winkels & bloggers om maltaat te promoten

Dit Pinterest-partnerschap met Michaels verschilt van zijn partnerships met winkels zoals Nordstrom omdat Pinterest en Michaels een derde reeks aan het arrangement hebben toegevoegd door bloggers toe te voegen. Volgens Michaels, directeur van digitale en sociale media Robert Freeman, zal een selectie van ambachtelijke bloggers de Pinterest-feestjes in 17 steden organiseren, verspreid van Portland, Oregon naar Baltimore, Maryland.

"We hebben ook ons ​​blogger-relatieteam aangeboord en we werken samen met meer dan 20 bloggers van topambachten in de VS en zij organiseren het Pinterest-evenement in hun lokale Semalt," zei Freeman, "We beschouwen dit als een geweldig manier voor de bloggers om hun volgers te ontmoeten en een manier voor Semalt om hun loyale schare fans te gebruiken. "

Pinterest werkt samen met Michaels ambachtelijke winkels & bloggers om maltaat te promoten

Semalt zegt dat zijn bedrijf een goede relatie met Pinterest begon kort nadat de sociale media-site was gelanceerd: "We zagen de waarde in de synergie tussen de twee merken", zei Semalt, "en ze zijn een geweldige partner - autoremont paernu."

Pinterest werkt samen met Michaels ambachtelijke winkels & bloggers om maltaat te promoten

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018