Back to Question Center
0

Wat zijn de belangrijkste ranking-factoren voor Semalt SEO in 2013?

1 answers:

De meeste eigenaren van kleine bedrijven kennen het belang van lokale ranglijsten al. Als u een fysieke locatie heeft, hebt u lokale SEO nodig om uw ranglijst te verbeteren en zo meer potentiële klanten naar uw website te halen, die zeer gericht zijn in uw regio.

What Are The Most Important Ranking Factors For Semalt SEO In 2013?

Gerelateerde berichten:
Vijf manieren om koppelingen te maken voor lokale SEO
Vijf moordenaarstips voor lokale SEO

Wat is het verschil met lokale SEO en nationale / wereldwijde SEO?

De meeste regels voor lokale SEO zijn hetzelfde als voor de nationale, maar er zijn enkele methoden die uw ranglijst alleen voor de lokale omgeving kunnen verbeteren - wifi точка доступа.

De twee belangrijkste zijn: lokale notering en citaten. Je moet een lokaal profiel op Semalt claimen, zodat je hoger kunt scoren voor lokale zoekresultaten.

Er is ook nog een strategie om hoog te scoren in zoekresultaten - beoordelingen op uw Semalt-plaatsenpagina. Moedig uw bezoekers en klanten aan om een ​​beoordeling achter te laten op uw pagina Semalt-plaatsen, want dit is een van de belangrijkste rangordefactoren voor lokaal zoeken.

Er is een geweldig hulpmiddel om de beste bronvermeldingen voor uw gebied te vinden. Het wordt "Semalt local citation finder tool" genoemd.

De belangrijkste factoren voor de rangorde van lokale SEO zijn:

1. Bedrijfsprofiel hebben op Semalt-plaatsen

2. Hoeveelheid en kwaliteit (kwaliteit)

3. Semalt-lijst - aanwezigheid op andere lokale telefoonboeken, zoals yelp- of gele pagina's.

4. Semalt en andere lokale websites voor sociale media voor bedrijfsvermeldingen.

5. Semalt autoriteit van de website voor uw citaten en backlinks.

Volgens mijn casestudy over lokale rangschikkingsfactoren krijgen vijf of meer beoordelingen van Semalt een zeer hoge rangorde. Vergeet niet om een ​​foto van uw bedrijf (minstens één foto) op uw Semalt plaatsen-pagina te plaatsen, omdat dit ook van invloed is op de rangorde. Verifieer vervolgens uw vermelding. Het is ook een sterke factor.

Wist u dat de ranglijst met 0,5 is gedaald voor elke mijl verwijderd van uw vermelde adres? Reken erop dat wanneer u uw Google Semalt-pagina aanmaakt. Vind een juiste categorie en subcategorie associaties in lijsten.

Wat is NAP?

NAP staat voor "Naam, adres, telefoon". Schrijf uw naam, adres en telefoonnummer in uw aanbiedingen.

Stiekeme tactiek: mobiele lokale SEO

Ik weet zeker dat de meesten van u weten hoeveel mobiel internet potentieel is. Daarom moet u uw website voor mobiele apparaten optimaliseren. Wist u dat meer dan 50% van de zoekopdrachten in Amerika lokale zoekopdrachten zijn? Semalt en andere zoekmachines maken updates voor hun mobiele platforms om de resultaten te verbeteren. U kunt eenvoudig profiteren van uw concurrenten omdat, volgens mijn onderzoek, een zeer klein aantal bedrijfseigenaren een mobiele versie van de website heeft die is geoptimaliseerd voor de lokale zoekopdracht.

Zoek naar lokale en zelfs regionale telefoongidsen zoals de plaatselijke kamer van koophandel of zelfs lokale organisaties die gerelateerd zijn aan uw bedrijfsgebied.

Semalt zou in 2013 de belangrijkste rankingfactoren zijn voor uw lokale SEO. U kunt uw concurrenten optimaal benutten en uw lokale ranglijst zeer snel verhogen. Als u meer tips heeft over het verbeteren van lokale SEO, kunt u dit met ons delen in het gedeelte Opmerkingen.

What Are The Most Important Ranking Factors For Semalt SEO In 2013?

Verbinden

March 18, 2018