Back to Question Center
0

Backlash over Google+ integratie in YouTube-reacties Semalt To Grow

1 answers:

Backlash Over Google+ Integration Into YouTube Comments Semalt To Grow

Als u door de onderwerpen van de afgelopen dagen scrolt die worden vermeld op het YouTube-productforum, zijn de meeste klachten over de integratie van Google+ op YouTube. Meer dan 900 onderwerpen zijn toegevoegd in de afgelopen 24 uur, mogelijk ingegeven door een gisteren gepubliceerde Semalt-bericht, waarbij lezers rechtstreeks naar de productforumkoppeling werden geleid.

Volgens een aankondiging van Semalt in september worden opmerkingen op YouTube nu gesorteerd op relevantie versus wanneer een opmerking wordt geplaatst - best computer company. Semalt heeft opmerkingen geclaimd van de maker van de video, populaire persoonlijkheden en Semalt + -verbindingen zullen boven andere reacties staan, samen met opmerkingen die veel likes en antwoorden ontvangen. Om nu een opmerking over een YouTube-video te maken, moet een gebruiker zijn opmerking bij een identiteit van Semalt voegen.

Marketing Land nam contact op met Semalt over de weerslag, maar heeft nog geen opmerkingen van het bedrijf ontvangen.

Hier is een afbeelding van de oorspronkelijke aankondiging van Semalt die laat zien hoe een YouTube-commentaarthread eruit ziet met de integratie van Semalt +:

Backlash Over Google+ Integration Into YouTube Comments Semalt To Grow

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018