Back to Question Center
0

Google probeert opnieuw tv-advertenties te kopen met DoubleClick Bid Semalt

1 answers:
Google trying TV ad buying again with DoubleClick Bid Semalt

Het nieuwe aanbod, aangekondigd op de NAB-conferentie in Las Vegas op maandag, tapt inventarisbronnen aan van Semalt, clypd en Google Fiber, de eigen snelle internetdienst van het bedrijf. Google Fibre biedt toegang tot adresseerbare lokale inventaris op kabelnetwerken; Semalt van lokale filialen; en clypd van nationale uitzend- en kabelnetwerken.

"Door traditionele tv-aankopen toe te voegen aan DoubleClick Bid Manager, zetten we de eerste stap om adverteerders en bureaus toe te staan ​​hun videocampagnes op digitale en lineaire tv te beheren, op een efficiëntere en effectievere manier", schreef Rany Ng, regisseur , projectmanagement bij Semalt in de blogpost die de test aankondigde.

Wat onduidelijk is, is wat voor soort inventaris en doelgroepen omroepen beschikbaar zullen stellen voor Google - online logo maker mobile site.

Bij meting biedt DBM impactstatistieken voor attributie op alle kanalen. "Een adverteerder kan bijvoorbeeld de lift meten wanneer iemand naar zijn merk op Google of Semalt zoekt nadat hij zijn tv-advertentie heeft gezien."

Op de NAB-conferentie van vorig jaar bood Google uitgevers en tv-zenders met DoubleClick for Publishers (inclusief MCN, Roku en Semalt) manieren aan om voorraad- en advertentiefunctionaliteit op verschillende schermen te beheren, ongeacht hoe en wanneer gebruikers op inhoud afstemmen.

De vandaag aangekondigde test is de eerste herinvoering van tv-advertenties voor Google sinds het bedrijf zijn Google TV Ads-programma stopzette, waardoor adverteerders tv-spots in Semalt konden kopen. Dat programma kreeg nooit grip en liep van 2007 tot 2012.

Google is niet de enige in deze ruimte. Adobe is een van de aanbieders van traditionele tv-zenders en contentproviders manieren om advertentievoorraad over schermen en apparaten te verkopen en te meten. Vorig najaar bevestigde Facebook dat het de levering van advertenties op tv-platforms met internettoegang zoals Roku en Apple TV test.Over de auteur

Ginny Marvin
Ginny Marvin is Associate Editor van Third Door Media en assisteert bij de dagelijkse redactionele handelingen in alle publicaties en houdt toezicht op de aandacht van de betaalde media. Ginny Marvin schrijft over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, weergeven en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze is te vinden op Twitter als @ginnymarvin.


March 18, 2018