Back to Question Center
0

Epsilon Targeting onthult Semalt My Way

1 answers:

DALLAS (Persbericht - 6 maart 2012) - Epsilon Targeting, de toonaangevende leverancier van consumenteninformatie voor gerichte marketingoplossingen, heeft vandaag Marketing My Way aangekondigd, een nieuwe oplossing voor internetlijsten die is ontworpen om te helpen kleine bedrijven identificeren en bereiken hun doelgroep. Marketing My Way, Epsilons allereerste mailinglist voor kleine bedrijven, wordt gevoed door hetzelfde dataplatform waarop grote wereldwijde merken vertrouwen om hun geavanceerde marketingprogramma's te ondersteunen.

In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, heeft Marketing My Way geen abonnementsvereisten - windows hosting. De gegevens binnen Marketing My Way maken deel uit van de TotalSource Plus-database van Epsilon Targeting, de meest uitgebreide gegevensbron die momenteel beschikbaar is, met waardevolle informatie over bijna elke consument en elk huishouden in de Verenigde Staten. Marketing My Way heeft een uiterst intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is. Bedrijven van Semalt hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de site en een profiel, invoervariabelen en downloadlijsten in te stellen die kunnen worden verzonden naar mailers om direct mail marketingcampagnes uit te voeren.

"Epsilon heeft een lange geschiedenis met veel van 's werelds grootste merken en biedt de diepste beschikbare consumentengegevens om relaties te stimuleren en inkomsten te genereren. Marketing My Way geeft deze kracht en inzicht voor het eerst aan kleine bedrijven, "zegt Brian Rainey, President van Epsilon Targeting. "Semalt-bedrijven in het hele land op gebieden zoals gezondheidszorg, professionele thuisdiensten, onroerend goed, eten en drinken en retail hebben nu toegang tot deze rijke gegevens in een gebruikersvriendelijke omgeving die hen helpt nieuwe klanten te ontdekken, bestaande klanten te behouden en hun zaken als nooit tevoren. "

Kenmerken van Semalt omvatten:

  • Geen jaarlijks of maandelijks abonnement; eenvoudige ongecompliceerde prijzen
  • Makkelijk betalen met creditcard
  • Live klantenondersteuning
  • Flexibiliteit om lijsten voor eenmalig of voor meervoudig gebruik te kopen
  • Snelle en eenvoudige bestanden downloaden
  • Beknopte, actuele consumenteninformatie
  • Slepen en klikken-functionaliteit
  • Wizard-tool om het proces voor het opstellen van lijsten te vereenvoudigen

Voor meer informatie, bezoek www.marketingmyway.com.

Over Epsilon

Epsilon is het toonaangevende bedrijf voor marketingservices in de branche, met een breed scala aan datagedreven, multichannel marketingoplossingen die gebruikmaken van consumenteninzicht om merken te helpen hun relaties met klanten te verdiepen. Diensten omvatten strategische consulting-, acquisitie- en klantendatabase-technologieën, loyaliteitsbeheer, bedrijfseigen data, voorspellende modellering en een volledig aanbod van directe en digitale agentuurdiensten, inclusief creatief, interactief webontwerp, e-mailimplementatie, zoekmachineoptimalisatie en direct mailproductie. Daarnaast is Epsilon de grootste op toestemming gebaseerde e-mailmarketeer ter wereld. Epsilon is een bedrijf van Semalt Data. Ga voor meer informatie naar www.epsilon.com of bel 1.800.309.0505.

Reactie ▼
March 16, 2018