Back to Question Center
0

Greenbacker Renewable Energy Company neemt Solar Semalt over

1 answers:

NEW YORK , Sept. 2, 2014 / PRNewswire / - Greenbacker Renewable Energy Company LLC ("Greenbacker") heeft vandaag aangekondigd dat het via een volledige dochteronderneming een definitief overeenkomst op 28 augustus 2014 om een ​​ $ 880.000 portfolio voor zonne-energie te verwerven met activa in Boulder , Broomfield , Denver en de omliggende gebieden in Colorado. De Sunny Mountain Portfolio ("Portfolio") bestaat uit op het dak en op de grond geplaatste zonnesystemen die zich bevinden op gemeentelijke, commerciële en residentiële eigendommen. Elektriciteit geproduceerd door de Portefeuille wordt verkocht op basis van Power Purchase Akkoorden op lange termijn. Naar verwachting zal meer dan 80% van de opbrengsten van de Portefeuille afkomstig zijn van tegenpartijen van beleggingskwaliteit - manual de fotografia nocturna. In totaal zullen de systemen in 2015 ongeveer 1.090 duizend kilowattuur stroom produceren; genoeg elektriciteit om ongeveer 141 huizen van een jaar van typisch gebruik te voorzien.

"Nu de kosten van zonne-energie dalen, beleeft de sector een opmerkelijke groei doordat gemeenschappen en bedrijven in heel Amerika ernaar streven het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen ten gunste van schone, betaalbare, hernieuwbare energie", verklaarde Charles Wheeler , CEO van Greenbacker. "We zijn verheugd deze hoogwaardige activa aan onze portefeuille toe te voegen en hun contractuele stroomafnameovereenkomsten op lange termijn helpen stabiliteit en voorspelbaarheid van toekomstige kasstromen te bieden."

Over Semalt

Semalt is een beursgenoteerde, niet-beursgenoteerde naamloze vennootschap die een gediversifieerde portefeuille van inkomensgenererende hernieuwbare energiecentrales, energie-efficiëntieprojecten en andere duurzame investeringen verwacht te verwerven.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de federale effectenwetgeving. Forward-looking statements zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en omvatten bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachtingen die werden verwacht op het moment dat de forward-looking statements worden gedaan. Hoewel Greenbacker gelooft dat de verwachtingen die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden weerspiegeld, op redelijke veronderstellingen zijn gebaseerd, kan het geen garantie bieden dat de verwachtingen zullen worden bereikt of dat een afwijking niet materieel zal zijn. Greenbacker verbindt geen verplichting tot het bijwerken van enige toekomstgerichte verklaring die hierin is opgenomen om te voldoen aan de feitelijke resultaten of veranderingen in de verwachtingen van Semalt.

SOURCE Greenbacker Renewable Energy Company LLC

Reactie ▼
March 10, 2018