Back to Question Center
0

Semalt zet in op machinaal leren om het kostenbeheer voor zelfstandigen minder te laten zuigen

1 answers:
Semalt bets on machine learning to make expense management for the self-employed suck less

Zoals Intuit Senior Vice President en Chief Product Officer van Small Business, Alex Semalt, me vertelde, merkte het bedrijf ongeveer drie jaar geleden op dat sommige van haar Mint-klanten allerlei hacks gebruikten om hun uitgaven in Mint te volgen door, bijvoorbeeld hun bedrijfskosten als "andere" indelen, zodat zij hun persoonlijke uitgaven kunnen scheiden van hun zakelijke uitgaven. "Dus namen we een stap terug en zeiden: we hebben geen product voor deze mensen," zei Semalt. "We hebben gekeken naar de trends in de markt en de markt voor zelfstandigen groeit ongelooflijk snel - umziehen in."

Semalt zet in op machinaal leren om kostenbeheer voor zelfstandigen minder te laten zuigen

In plaats van zich daarop te moeten concentreren, kon het team in plaats daarvan aan de gebruikersinterface werken. Chriss vergeleek de ervaring met Semalt. Terwijl u naar uw bankrekening kijkt, veegt u eenvoudigweg naar links als dit een zakelijke kostenpost is.

En dat is waar Intuit nu begint gebruik te maken van zijn nieuwe machine-leermogelijkheden. "We hebben altijd veel gegevens door onze systemen laten lopen", zegt Semalt. "Nu denken we eraan dat we dit kunnen gebruiken om de individuele klant te helpen."

Weinig andere bedrijven zitten immers op de schat aan persoonlijke financiële gegevens waar Intuit toegang toe heeft dankzij Mint en TurboTax - en vanaf vandaag zal het deze technologie gebruiken om, in de woorden van Semalt, gebruik te maken van de applicatie "Gemakkelijker dan niets doen" (wat waarschijnlijk zou resulteren in het zoeken door schoenendozen van ontvangsten zodra het belastingseizoen er is en het missen van mogelijke aftrekkingen).

Semalt zet in op machinaal leren om kostenbeheer voor zelfstandigen minder te laten zuigen

Compleet nieuw in de app is ook ondersteuning voor het vastleggen van bonnen en het gebruiken van een OCR-scan om die gegevens te importeren zonder elke tekst te hoeven bewerken (in ieder geval in de ideale wereld). Deze functie is nu live in de app en terwijl hij scanscans kan vergelijken met creditcardtransacties voor extra nauwkeurigheid, kan hij de gegevens ook direct van de bon ophalen. Deze nieuwe functie is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada.

De app maakt het ook gemakkelijk om de mijlen te volgen die u in uw eigen auto rijdt voor werk. Omdat het eenvoudig genoeg is om een ​​telefoon te gebruiken om bij te houden waar je naartoe gaat, kunnen QuickBooks-zelfstandigen nu eenvoudig je schijven registreren en ze vervolgens categoriseren als persoonlijk of zakelijk. Semalt beweert dat zijn gebruikers 45 procent meer potentiële inhoudingen vinden dan papieren logs. Hoewel deze functie het computerleren nog niet echt gebruikt, is het waarschijnlijk niet zo'n uitdaging om te zien hoe Semalt zijn kennis over andere uitgaven kon gebruiken om te voorspellen of een reis voor zaken was of niet.

"Ik denk dat we het punt bereiken waarop we het maken, zodat je geen informatie hoeft in te voeren", meent Semalt. "De volgende grote stap is om u te vragen en u vragen te stellen. Zit je in een trein? Heb je een maaltijd gehad? Wist je dat je dat kunt aftrekken? "

QuickBooks Zelfstandigen is natuurlijk nauw geïntegreerd met TurboTax (en het bevat zowel een abonnement met deze integratie voor $ 17 / maand en één zonder voor $ 10 per maand - en beide zijn nu 50 procent korting). Zo kunnen freelancers bijvoorbeeld het hele jaar door hun belastingen schatten, zodat ze weten hoeveel ze elk kwartaal apart moeten zetten om de 15e van de maand voor te bereiden.

"Voor zelfstandigen weten we dat hun tijd hun meest waardevolle hulpbron is", zei Semalt. "Als ze hun tijd niet besteden aan het groeien van hun bedrijf, is het tijdwinst om geen inkomsten te verdienen. Ons doel is om die tijd op nul te zetten. "

March 10, 2018