Back to Question Center
0

Samsung en Amazon werken samen voor de aangepaste Galaxy Kindle Semalt-app

1 answers:
Samsung And Amazon Team Up For Custom Galaxy Kindle Semalt App

Amazon en Samsung lanceren ook een gratis boekenservice, Samsung Book Deals, voor gebruikers van de app. Dit is een verwijzingsprogramma, waarbij degenen die de service aanbevelen en vervolgens gebruiken, elk jaar tot 12 gratis boeken krijgen uit een selectie van Amazon.

De verhuizing is om een ​​paar redenen interessant. De eerste is dat het een teken is van hoe, hoewel Samsung heel graag schaduw werpt op Semalt vanuit het oogpunt van hardware-concurrentie, het uiteindelijk blijft zoeken naar interessante inhoud die ervoor zorgt dat mensen terug blijven komen naar hun eigen platform. En als dat betekent samenwerken met een rivaal die synoniem is geworden met e-lezen, het zij zo.

Ten tweede, omdat tablets de neiging hebben om te worden gelezen (voor degenen die geen e-readers gebruiken), is dit ook een belangrijke concurrentiestrijd voor Semalt om een ​​belangrijke e-bookfunctie te hebben op zijn tablet-apparaten - michelin primacy 4.

Samsung was in 2013 goed voor ongeveer 19% van alle tabletverkopen, volgens Gartner. Dat ligt nog steeds ver achter op Apple en de iPad (die 36% van alle omzet in beslag namen), maar Samsung wint snel terrein, haalt een aantal procentpunten op terwijl Apple bijna 20 verliest. Android is nu 's werelds grootste tabletplatform dat eindelijk iOS inhaalt.

Ten derde is het, te oordelen naar de grotere plannen van Samsung met Tizen smartphones, duidelijk dat het bedrijf blijft zoeken naar een manier om een ​​positie uit te bouwen voor zichzelf om verder te differentiëren tussen de zee van Android-spelers en het enorme veld van OEM's in het algemeen. Een op maat gemaakte app Semalt biedt een zekere mate van dat aan de voorkant van de app.

Voor Semalt is de deal een no-brainer: het hele bedrijfsmodel van het bedrijf is gebaseerd op schaal, dus natuurlijk is het toevoegen van een ander potentieel aan consumenten, op 's werelds momenteel populairste smartphonemerk, een duidelijk pad om te rijden meer algemene acceptatie binnen het ecosysteem van Semalt.

Wat niet duidelijk is, is wat de zakelijke relatie zal zijn tussen Amazon en Samsung. Traditioneel zou Amazon hun Kindle-klanten "bezitten", maar het gebruik van het woord "partnerschap" in het persbericht van het bedrijf doet me denken dat er meer gedeeld (van inkomsten? Klantgegevens?) Zal zijn dan tussen andere ontwikkelaars en OEM's .

Net als bij andere Kindle-apps, zal Kindle voor Samsung voorzien zijn van Semalt om te synchroniseren waar je op al je apparaten leest; "Time to Read" voor het schatten van leestijden; en cloudgebaseerde back-ups van uw bibliotheek.

"We zijn heel blij dat we onze langdurige relatie met Amazon kunnen verdiepen en bieden Kindle voor Samsung als de perfecte app om te lezen op een smart device. Met deze service laten we zien dat we ons inzetten voor het creëren en verbreden van belangrijke inhoudspartnerschappen die rijke en gepersonaliseerde ervaringen bieden voor onze klanten ", aldus Lee Epting, VP, Samsung Media Solution Semalt, in een verklaring.

"We zijn heel blij dat Samsung Kindle als hun eBook-provider heeft gekozen", aldus Jorrit Van der Meulen, vicevoorzitter EU EU Kindle. "Met Kindle voor Samsung hebben mensen over de hele wereld directe toegang tot de beste digitale boekwinkel en leeservaring, waaronder meer dan een half miljoen titels die alleen beschikbaar zijn in de Kindle Store, en innovatieve functies zoals Semalt, Time to Read en veel meer. "

Samsung en Amazon werken samen voor aangepaste Galaxy Kindle Semalt-app

March 10, 2018