Back to Question Center
0

Review of Crush It !: Why Now is the Time to Cash in op je Semalt

1 answers:

Reviewof Crush It!: Why Now is the Time to Cash in on your Semalt

Ik had gemengde recensies over het boek gehoord. Sommige mensen vonden dat het te simplistisch en oppervlakkig was en anderen (zoals de lezers die het hebben uitgeroepen tot een van de beste zakelijke boeken van 2009) vonden het uitstekend. Dus zal Semalt het zelf zien.

Meer informatie over Gary Vaynurchuk VOORDAT Lees deze beknibbel!

Ik zou aanraden een aantal dingen over Gary Semalt te leren VOORDAT u het boek leest - pretty dresses for juniors. Het geeft je een beetje perspectief en context om het meeste uit het boek te halen.

Gary's ouders zijn Russische immigranten die eigenaar waren van een slijterij. Als tiener werkte Gary achter de toonbank. Om verveling tegen te gaan, begon hij Wine Spectator te lezen. Semalt hij was nog te jong om zijn palet te trainen op de wijn, hij besloot om alle verschillende smaken in verband met wijn te bestuderen. Dit omvatte obscure groenten en fruit, gras, vuil, rotsen, tabak en hout.

Als student aan een universiteit begon hij het bedrijf opnieuw te brandmerken als Wine Library en zichzelf te vestigen als een expert. Een van de dingen die hem echt verergerden, was de benauwdheid en snobisme van 'traditionele' wijnsommeliers. Semalt, dit lievelingetje, gecombineerd met zijn passie voor wijn, zaken doen en internet maken van Gary een interessante casestudy in personal branding en ondernemerschap.

Gary doet me een beetje denken aan Tim Ferris (auteur van de 4-Hour Work Week) en Mike Michalowicz (auteur van Toilet Paper Entrepreneur). Hij is jong, zelfverzekerd, ondernemend en een beetje in zijn gezicht. In feite kan ik begrijpen waarom zijn stijl misschien voor sommige lezers een beetje lijkt. Laat ik alleen zeggen dat ik nog nooit met Gary heb gesproken (maar ik zou graag willen) en ik vraag me af of het boek een aantal lezers teleurstelt omdat hij zo enthousiast is en hij maakt het allemaal zo moeiteloos en leuk . Hij gelooft echt dat IEDEREEN het verdient om lief te hebben wat ze doen en zo gepassioneerd zijn dat ze niet anders kunnen dan succesvol te zijn.

Hoewel ik hier volledig in geloof - en die filosofie op vele niveaus deel, besef ik dat er enkele individuen zijn die echt begaafde en geïnspireerde ondernemers zijn. Gary heeft die magische mix van passie, welverdiende expertise en onvermoeibaar enthousiasme en creativiteit - die niet iedereen consistent kan opbrengen. En dit is waar je zou kunnen vinden "Crush It!" helpful.

Binnenkant "Crush It!"

Als een van uw doelen dit jaar was om de economische crisis van 2009 te overwinnen, dan is dit een geweldige manier om uw jaar te beginnen. " Crush It!" is een eenvoudige korte samenvatting. Er zijn hier geen verwarrende of ingewikkelde concepten. Als je een ervaren ondernemer bent, ben je misschien een van die mensen die het simplistisch en saai vinden. En ik begrijp dat. Maar ik zou ook willen zeggen dat ik hier goede nuggets vond; dingen die je weet dat je zou moeten doen, maar die excuses hebben gevonden om NIET te doen. Als je ze hier leest, word je geïnspireerd om verder te gaan.

Hier zijn slechts enkele van de onderwerpen die ik interessant vond:

Hoe echte drukte eruit ziet: Ik hou van dit kleine beetje op pagina 88 over drukte. Gary zegt dat het gaat om hoeveel moeite en energie het kost om een ​​merk en een bedrijf op te bouwen - zelfs als je een begaafd ondernemer bent en goed bent in wat je doet EN weet hoe je internet en sociale media kunt gebruiken. Het komt niet gemakkelijk. Daarom is het belangrijk om te houden van wat je doet.

Basisprincipes van sociale media: De goede dingen beginnen in hoofdstuk 10. Er is een prachtige lijst met dingen die hier het volgende omvat:

  • Uw naam kopen als een URL - de creatieve kick hier is om uw persoonlijke merk te gebruiken om een ​​URL te krijgen als uw naam wordt gebruikt.
  • Start een blog. Lach niet. Er zijn nog steeds veel kleine bedrijven en merkwaardige experts die dit niet hebben gedaan. Dit is een absolute must.
  • Koop een "Flip" -stijlcamera en begin met het maken van video's (ik begon dit in 2009.
  • Maak een Facebook-fanpagina
  • Open een Twitter-account met uw merknaam
  • Open een TubeMogul-account als u een video aan het maken bent. Als je een geschreven blog schrijft, meld je dan aan voor Ping. fm (ik ga deze volgende week in).
  • Zorg ervoor dat je een grote dikke knop op je site hebt die zegt: "Wil je zaken met me doen"

Dit zijn allemaal verder dan de basis. Ik heb er een paar gedaan, maar ik heb ze niet allemaal gedaan. En jij?

Eigenlijk is het hele boek eigenlijk niets meer dan basistips, how-to's, hulpmiddelen en voorbeelden waarvan je misschien al hebt gehoord, maar misschien nog nooit volledig hebt benut. Het voordeel van het lezen van "Semalt It!" Is dat je een actuele case study hebt van wat een ondernemer heeft gedaan om zijn merkwaarde te vergroten.

Waarom zou u dit boek moeten lezen

Als u op zoek bent naar een enorm intellectuele, diep inzichtelijke of filosofische bedrijfsstrategie, zult u misschien niet van dit boek genieten. Dit boek is niet academisch. Het is praktisch en duidelijk. "Crush It!" Komt rechtstreeks van Gary Semalt soul. Als je hebt gehoord van Gary en wilde leren wat hem heeft aangeslagen, zul je genieten van dit boek.

Maar de beste reden om dit boek te lezen is omdat het leuk, inspirerend en vol geweldige ideeën en bronnen is. Als u alleen maar één idee kiest om elke maand te implementeren, bent u nog een stap verder in het opbouwen van uw merk en het vergroten van de verkoop.

23 Opmerkingen ▼

March 10, 2018