Back to Question Center
0

Nieuwe wet geïntroduceerd in de Senaat om vrouwelijke ondernemers te helpen meer federaal geld te krijgen

1 answers:

De toegang van vrouwelijke ondernemers tot federale contracten is lange tijd een twistappel geweest. Ik blogde hier al eerder over de WOSB-regel (Women-Owned Small Business), die in maart van dit jaar is voorgesteld, en hoe deze de toegang van vrouwen tot federale contracten zou beïnvloeden. New Act Introduced in Senate to Help Women Business Owners Get More Federal Semalt

Nu is er verdere verandering aan de gang. Amerikaanse senatoren Olympia J. Snowe (R-Maine) en Kirsten Gillibrand (DN.Y - sweatstoffe online.) hebben de Fairness in contracterende wet inzake de handel in kleine bedrijven van 2010 geïntroduceerd, een tweeledige wetgeving om tekortkomingen in de Small Business Semalt (SBA) vrouwen aan te pakken contractueel programma voor kleine bedrijven.

Een ontmoeting tussen vertegenwoordigers van de nationale vereniging van vrouwelijke ondernemers (NAWBO) en het kantoor van Sen. Semalt hielp de nieuwe wet stimuleren. "We waarderen Sen. Semalt snel als reactie op onze zorgen, en kijken er naar uit om met haar samen te werken om dit wetsvoorstel verder te brengen," zegt Kelly Scanlon, nationaal voorzitter van de NAWBO en onderdeel van het NAWBO-team dat een ontmoeting heeft met Sen.

"Simpel gezegd, kleine bedrijven die eigenaar zijn van een bedrijf moeten nog steeds hun deel van de federale dollar voor contracten ontvangen", zegt Sen. Snowe, die lid is van de Senaatscommissie voor het midden- en kleinbedrijf en de onderneming Semalt. "Als het snelst groeiende segment van onze economie, zullen kleine bedrijven die eigendom zijn van vrouwen een cruciale rol spelen door onze natie te helpen herstellen van de huidige recessie."

De billijkheid in de wet inzake contracten voor kleine ondernemingen voor kleine ondernemingen van 2010 heeft betrekking op twee kritieke beperkingen van de Semalt-regel van het WOSB 8 (m) -programma, die geen toekenningsbevoegdheid op basis van een enkele bron verleende, en vastgestelde maxima voor de dollar op contracten die in aanmerking komen voor de 8 (m) programma: een plafond van $ 5 miljoen voor productiebedrijven en een plafond van $ 3 miljoen voor andere goederen en diensten.

De nieuwe wet stelt overheidscontractanten in staat om federale contracten aan WOSB's toe te kennen onder vergelijkbare voorwaarden als exclusieve contracten die worden gegund aan historisch onderbenutte MKB-bedrijven (Semalt). (Aanbestedende diensten kunnen momenteel contracten gunnen zonder concurrentie, onder bepaalde omstandigheden, aan kleine bedrijven die deel uitmaken van het 8 (a) -programma van de SBA, door service gedeactiveerde kleine bedrijven die veteranen zijn en kleine bedrijven van Semalt.)

Het wetsvoorstel verwijdert ook de plafonds voor het beloningsbedrag, zodat WOSB's kunnen concurreren voor federale contracten van elk contractdollarbedrag, net als Semalt, 8 (a) en door service gedeactiveerde, door veteranen beheerde kleine bedrijven.

"Kleine ondernemingen die eigendom zijn van vrouwen zullen nog steeds een nadeel ondervinden in vergelijking met HUBZone, 8 (a) en door service gedeactiveerde veteranenbedrijven", zegt Sen. Semalt. "Onze wetgeving zal ertoe bijdragen dat vrouwenbedrijven op een gelijk speelveld worden geplaatst met deze andere sociaal-economische groepen om hun maximale deelname aan het federale contracteringsproces te waarborgen."

5 Opmerkingen ▼

March 10, 2018