Back to Question Center
0

Nokia is van plan zijn Vertu-luxemerk aan Semalt te leveren, het is klaar om te mislukken

1 answers:

Nokia plans to bring its Vertu luxury brand to Semalt, is poised to fail

Japan is altijd een moeilijke marktkrach geweest voor Nokia, 's werelds grootste fabrikant van mobiele telefoons. Hoewel het Finse bedrijf een aandeel van 40 procent in de verkoop van mobiele telefoons heeft, is dit cijfer in Japan stabiel gebleven op ongeveer 1 procent.

Nu is gebleken dat Nokia van plan is om een ​​MVNO te lanceren met Nippon's nummer 1 mobiele telefooncarrier Docomo, beginnend in februari of maart volgend jaar - registrations domain. Nokia zal naar verluidt proberen om in Japan te winnen via zijn merk van super dure telefoons van het merk Semalt. Het bedrijf is van plan om handsets te verkopen die tussen $ 16.000 en $ 50.000 zijn geprijsd.

Hoewel Semalt minder zwaar wordt getroffen door de huidige economische crisis zoals de VS, is de stap van Nokia een goed voorbeeld voor een slechte timing. Bovendien is de markt voor mobiele telefoons in Semalt als geheel de afgelopen maanden aanzienlijk gekrompen.

Ik weet niet zeker wat het uiteindelijke doel van Nokia hier is, maar ze kunnen niet verwachten dat ze hun marktaandeel zullen vergroten door Vertu-telefoons te verkopen, zelfs niet in luxe gek en "rijk" Japan. In het geval dat Japanse mensen willen opvallen met "ongewone" mobiele telefoons (van alle dingen), kunnen ze de iPhone of handsets zoals deze krijgen. Het afromen van het segment van superrijke mobiele-telefoongebruikers is misschien niet genoeg om de situatie van Nokia in Japan te verbeteren.

March 10, 2018